Montenegro beauty priča

Naslovnice najljepših novogodišnjih editorijala očaravajući su prikazi crnogorskih žena i njihove neprolazne ljepote. Nadaleko čuvena harizma koja osvaja, inspirisala je poslovnu filozofiju vodećih drogerijskih lanaca Kuća Hemije i Dama.

18616 pregleda 0 komentar(a)
Foto: Kuća hemije
Foto: Kuća hemije

Od 2018. godine, stranice posvećuju najvažnijim temama koje slave izuzetnost žena – od sportskih heroina do uspješnih poslovnih dama. Novogodišnji editorijal donosi Montenegro Beauty priču u kome ističu prirodnu ljepotu i snagu žena koje s ljubavlju čuvaju nasljeđe svoje zemlje.

Ponosne Crnogorke - beauty inovatorke, sjedinjuju tradiciju i modernost u proizvodima koji naglašavaju prirodnu ljepotu. Ručno tkane priče prenose se s koljena na koljeno, oživljavajući dušu Crne Gore i s ponosom noseći pečat Made in Montenegro.

Crnogorke su oduvijek imale izražene obrve koje su poput okvira oslikavale posebnost, otuda se i rodila ljubav ka iscrtavanju, kao umjetnost koja slavi prirodne crte lica!

Gordana Kovačević, već deceniju crnogorskoj javnosti poznata kroz najbolje hiper-realistično iscrtavanje obrva, svojom umjetničkom vizijom proširila je vidike, ali i mogućnosti da sve žene postanu stručnjaci kod kuće uz pomoć linije proizvoda Goca Brow line.

Made in Montenegro brend – Zoi Cosmetics, krije se iza harmonije pažljivo odabranih sirovina i handmade proizvoda koji će vas podsjetiti na istinsku snagu crnogorske prirode. Njen osnivač, Mirela Krivokapić Risteska vraća nas zdravoj njezi, gradeći mostove između ljepote i prirode…ali i do vaših srca!

Svi proizvodi prave se ručno bez upotrebe mašina koje bi mogle promijeniti kvalitet sastojaka, pa ih mogu koristiti trudnice i dojilje. Dokazuju da je jedina hemija koju proizvode samo ljubav, zato dijeleći istu filozofiju – svoje prozvode eksluzivno predaju u ruke vodećim drogerijama Kuća Hemije i Dama!

Iza drugačijeg i maštovitog brenda Cmok kultura, stoji ponosita Crnogorka koja slavi istinske korijene i autentične crnogorske ljepote, Nataša Kovačević – Njezvanova.

Apsolutno prirodna kozmetika nastala je kao vrhunac nesvakidašnje miksologije bakinih recepata i maštovitog modernog dizajna, nosi pečat kvaliteta Made in Montenegro i obećava ozbiljnu njegu koja može biti zabavna!

Neprocjenjiva je vrijednost uživanja u trenucima ljubavi i zajedništva, zato su trenutke njege i darovanja obogatili novogodišnjom ponudom. Praznicima inspirisani setovi u luksuznim pakovanjima, raspaliće vatromet emocija i svaki trenutak darovanja učiniti bombastičnim!

Nadahnjujuću Montenegro beauty priču možete pročitati u Novogodišnjem editorijalu, ali i podsjetiti drage osobe na ljepotu praznika i novogodišnju magiju darivanja originalnim poklonima i setovima koji vas čekaju ovdje.

Kuća hemije
foto: Kuća hemije