SAVJET ZA TRENING

Osam minuta dnevno za savršeno vitku figuru

Dama koja je osmislila program tvrdi da se prvi rezultati, premda mali, vide već nakon tri dana, a da u kombinaciji sa zdravom ishranom i još nekoliko minuta vježbanja možete da očekujete i prve trbušnjake
1 komentar(a)
fitnes, trning, vježbanje, Foto: Shutterstock
fitnes, trning, vježbanje, Foto: Shutterstock
Ažurirano: 09.08.2017. 09:14h

Većina žena mašta o figuri nalik na pješčani sat – tanak struk i širi kukovi oduvijek su bili ideal ljepote za muškarce.

Međutim, nevezano za ono šta muškarci priželjkuju, ako želite da se riješite “viška” na stomaku te preoblikujete svoj struk postoje praktični i jednostavni načini za to.

Riječ je o efikasnim vježbama koje su lake, a sve što vam treba je nekoliko minuta u toku dana, malo dobre volje, upornost i prave smjernice.

Cijeli trening se sastoji od kombinacije sedam vježbi koje ukupno traju osam minuta. Savjetuje se da se rade svakodnevno, s tim što jednom u nedjelji treba da napravite pauzu.

Dama koja je osmislila program tvrdi da se prvi rezultati, premda mali, vide već nakon tri dana, a da u kombinaciji sa zdravom ishranom i još nekoliko minuta vježbanja možete da očekujete i prve trbušnjake.

Dakle, fitness vlogerka Viki pokazala nam je moćnu seriju konkretnih vježbi koje lako i brzo dovode do seksi struka kakav ste oduvijek željeli.

Pažljivo pratite video u kome je ona objasnila tačnu rutinu koju treba da ispoštujete. Vježbe nisu lagane, ali nisu ni preteške – već poslije nekoliko dana savladaćete ih, čak iako ste početnik!

Potrebno je da ih radite po tačnom redoslijedu koji je ova instruktorka i prezentovala, prenosi Ljepota i zdravlje.

Preporučujemo za Vas