Romantična ponuda za Dan zaljubljenih na Glovu

Glovo spremno dočekuje Dan zaljubljenih uz niz posebnih promocija iz više kategorija za sve korisnike aplikacije.

11091 pregleda 0 komentar(a)
Foto: Glovo
Foto: Glovo

Dan zaljubljenih, jednako omiljen kako u svijetu, tako i u Crnoj Gori, približava se, a sa njimi želja da se voljenoj osobi daruje nešto lijepo. Glovo i ove godine spremno dočekuje ovaj poseban datum uz niz specijalnih promocija i iznenađenja u svojoj višekategorijalnoj maloprodajnoj ponudi za sve korisnike aplikacije.

Kampanja za Dan zaljubljenih traje od 12. do 14. februara, uz podršku skoro 30 partnera u Podgorici, Budvi, Tivtu i Baru, u različitim kategorijama proizvoda, od cvijeća, preko čokolade, vina i drugih pića, do kozmetike. Ova bogata ponuda omogućava svima da nađu inspiraciju i na kreativan način iznenade one koje vole, a kuriri koji vrše dostavu kroz Glovo su tu da osiguraju da vaš poklon stigne na vrijeme i ovog dana koji je rezervisan za ljubav.

Kako bi učinili vašu ljubavnu priču još posebnijom, Glovo svojim korisnicima nudi nekoliko različitih oblika promocije u okviru svoje raznovrsne maloprodajne ponude, uključujući besplatnu dostavu ili do 15% popusta na asortimanske proizvode.

Za sve ljubitelje kozmetičkih proizvoda, u saradnji sa partnerima Cosmetics, A Cosmetics i Eyfel Perfume pripremljeni su promo popusti i besplatna dostava proizvoda. Za sladokusce je dostupan asortiman proizvoda u saradnji sa brendovima Čokolatisima i Adore Chocolate, dok je dostava vina i drugih pića dostupna zahvaljujući saradnji sa 13. Jul Plantaže, Diskont pića Booze, World Wines, Pierre Champagne Bar & Wine Shop i Rakija Shop. Dostava specijalno pripremljenih cvjetnih aranžmana putem Glova omogućena je u saradnji sa cvjećarama Celeste Flower Boutique, Grand Amour, Habitat, Karakter, Flower Shop Hedera, cvjetnim centrom Kalia i mnogim drugim.

Uz to, Glovo je na Glovo Express-u takođe pripremio različite popuste i promocije i to za 15 različitih proizvoda, uključujući i cvijeće. Svi Glovo korisnici koji naručuju proizvode putem aplikacije, a naročito preko Glovo Express-a, uživaće u brzoj dostavi do svojih vrata, bilo a su kod kuće, na poslu ili na romantičnom sastanku.

O Glovu

Glovo je jedna od prvih multikategorijalnih aplikacija koje povezuju restorane, apoteke, prehrambene lance i prodavnice široke namjene, uključujući i kategoriju „bilo šta“ koja korisnicima omogućava da naruče šta god žele u svom gradu. Osnovan u Barseloni 2015. godine, Glovo posluje na 25 tržišta u više od 1300 gradova u Jugozapadnoj i Istočnoj Evropi i Africi. Misija Glova je da svim stanovnicima grada u kojem posluje učini brzo dostupnim sve ono što taj grad nudi. Na taj način, korisnici Glova mogu uživati u svom odabiru proizvoda kada i gdje to oni žele.