Malo drugačija iznenađenja: Četiri predloga za ovaj Dan zaljubljenih

Ako to nije ljubav, onda ja ne znam šta jeste – tako će obično kazati partner koji sluša želje i potrebe svoje druge polovine, pa u skladu sa tim često poklanja male stvari.

6275 pregleda 0 komentar(a)
Foto: Pixabay
Foto: Pixabay

One, međutim, prave ogromnu razliku i znak su da ste ne samo voljeni, nego i da između vas postoji razumijevanje. Ako je vaša dilema poklon za ovaj Dan zaljubljenih sve i ako ste pažljivi slušalac, ovo su četiri predloga koja će vam pomoći da izađete iz ustaljene forme i donijeti nove navike koje mogu postati dio vaše svakodnevice.

Zajednički kurs crtanja

Bez obzira jeste li nadareni za crtanje ili vam ono nije jača strana, možete ga pretvoriti u zabavu. Sigurno u svom gradu imate organizovani grupni kurs crtanja. Uz voljenu osobu i puno smijeha, kući ćete ponijeti vaše malo remek djelo. Crteži će vas podsjećati na produktivno provedeno vrijeme i postaće prava uspomena u vašem domu.

Priroda vas zove

Umjesto klasičnog poklona, isplanirajte avanturistički vikend. Crna Gora je prepuna fenomenalnih lokacija, pa uopšte ne morate biti profesionalni planinar da biste uživali u prirodi. Evo par ideja – organizujete otkrivanje zaleđa Boke Kotorske i predivnih sela ovih krajeva, pronađite izletišta u okolini vašeg grada i priredite jedno drugom piknik u prirodi. Ovo druženje u dvoje aktiviraće vas i probuditi želju da budete fizički aktivniji i svakog narednog vikenda.

Motivišete jedno drugo u usvajanju boljih navika

Kada govorimo o boljim odlukama, ukoliko ste pušač, najčešće se prvo pomisli na prestanak pušenja. Ako se vaš partner iz bilo kog razloga ne odriče ove loše navike, idealan poklon za Dan zaljubljenih može biti IQOS. Ovaj uređaj zagrijava, ne sagorijeva duvan i u poređenju sa klasičnom cigaretom, predstavlja bolji izbor za vaše zdravlje. Ukoliko ga vaš partner dobije kao znak da za njega ili nju želite najbolje, sigurno će biti motivacija koja nam je uvijek potrebna za velike korake. Ovaj uređaj sada je dostupan po još nižim cijenama u okviru promocije koja traje do 22. februara.

IQOS
foto: IQOS

Kulinarski izazov

Čak i ako se ne snalazite najbolje u kuhinji, ovaj izazov u dvoje može biti jako zanimljiv. Zajedno pronađite neki neobičan recept, koristeći samo svježe i organske sastojke. Možete eksperimentisati s veganskim jelima, smoothie poslasticama ili čak pripremiti svoj zdravi desert. Ukoliko vam se dopadne, svoje kulinarsko djelo uvrstite u redovne obroke i tako promijenite zajedničke navike na bolje.

Iako jeste bolja opcija od nastavka pušenja cigareta, IQOS nije bez rizika i oslobađa nikotin koji izaziva zavisnost. Samo za punoljetne.