Upoznaj novu generaciju povoljnosti i uštedi odmah!

Uz Super Kartica, program nagrađivanja lojalnosti, uvijek si na dobitku jer svakom kupovinom imaš priliku da dostigneš neki od zadatih pragova potrošnje i osvojiš nagradu – cashback, ali i da ostvariš čitav niz drugih povoljnosti.

17924 pregleda 0 komentar(a)
Foto: IDEA i Franca
Foto: IDEA i Franca

Zato, prilikom svake kupovine u IDEA i Franca prodavnicama iskoristi svoju Super Karticu koja je novom generacijom povoljnosti dodatno prilagođena potrebama i kupovnim navikama potrošača.

ŠTA JE NOVA GENERACIJA POVOLJNOSTI?

Riječ je o novom mehanizmu nagrađivanja koji se zasniva na mjesečnim kupovinama uz Super Karticu u IDEA i Franca prodavnicama, pragovima potrošnje i nagradama (cashback-u) pri dostizanju pomenutih pragova.

Period sakupljanja traje jedan mjesec i u tom periodu, kupovinom u Idea i Franca prodavnicama, imaš priliku da dostigneš neki od zadatih pragova. Osim toga, cashback možeš sakupljati i kupovinom bilo gdje u svijetu, uz plaćanje MasterCard platnom Super Karticom.

KADA JE DOSTUPAN OSVOJENI CASHBACK?

Pri prelasku definisanog praga, cashback ti je odmah dostupan za potrošnju, a najkasnije se može iskoristiti do 31.1. naredne godine.

IDEA i Franca
foto: IDEA i Franca
IDEA i Franca
foto: IDEA i Franca

KOJE SE JOŠ POVOLJNOSTI OSIM CASHBACK-a MOGU OSTVARITI?

Super cijena je i dalje neizostavni dio Super Kartice koji ti omogućava minimum 40% uštede. Proizvode označene Super cijenom pronađi u IDEA i Franca prodavnicama, pri kupovini iskoristi svoju Super Karticu i uštedi odmah! Osim toga, Super Kartica ti daje mogućnost da ostvariš popuste i kod drugih partnera programa.

DA LI JE MOGUĆE OSTVARITI DODATNU UŠTEDU?

JESTE! ZA JOŠ VEĆU UŠTEDU, KORISTI SUPER KARTICA MOBILNU APLIKACIJU!

Osim što stanje raspoloživih sredstava možeš pratiti na Super Kartica mobilnoj aplikaciji, ispunjavanjem zadatih izazova i korišćenjem kupona imaš dodatnu mogućnost za uštedu.

Ne propusti priliku za super uštedu!

IDEA i Franca
foto: IDEA i Franca
IDEA i Franca
foto: IDEA i Franca