Glovo uvodi Prime - besplatnu dostavu pri svakom naručivanju

Otkrijte sve pogodnosti nove Glovo Prime usluge — uživajte u besplatnoj dostavi u svih sedam gradova širom Crne Gore i ekskluzivnim promocijama za Prime korisnike

14558 pregleda 0 komentar(a)
Foto: Glovo
Foto: Glovo

Glovo, vodeća multikategorijalna platforma za dostavu, lansirala je Glovo Prime uslugu u Crnoj Gori, pružajući korisnicima koji se pretplate mogućnost da uživaju u potpuno besplatnoj dostavi za samo 5.99 eura mjesečno.

Glovo Prime pretplatnici će imati beneficije neograničenog broja besplatnih dostava, uključujući izbjegavanje dodatnih naknada poput servisne naknade ili naknade za loše vrijeme, onda kada se one obračunavaju. Sve prodavnice na aplikaciji, od restorana do šopova, obuhvaćene su ovom uslugom, izuzev usluge “kurira” koja se nalazi kao poseban bubble na aplikaciji. Pretplatnici Glovo Prime-a takođe imaju pristup ekskluzivnim promocijama u restoranima i popustima na različite brendove u Glovo Express shopu. Korisnici se na Glovo Prime mogu pretplatiti isključivo putem aplikacije, u odjeljku „Moj nalog“, sa ličnog profila korisnika, a kada se aktivira, funkcionalan je svuda gdje je Glovo prisutan u Crnoj Gori. Minimalni iznos narudžbe za ostvarivanje Prime pogodnosti u kategoriji restoranske ponude iznosi 6 eura, a u kategoriji supermarketa 15 eura. Usluga je aktivna u svih sedam gradova širom Crne Gore u kojima je Glovo dostupan.

Za Bojanu Radović, izvršnu direktoricu Glova za Crnu Goru uvođenje Glovo Prime-a predstavlja važan iskorak za kompaniju, ali i tržište: "Izuzetno sam zadovoljna što uvodimo Glovo Prime uslugu u Crnu Goru. Ovaj novi servis i pristup je dokaz da korisničko iskustvo uvijek stavljamo u prvi plan, ali i pokazatelj da pratimo dobre prakse i trendove širom svijeta i donosimo inovacije u našu zemlju. Uvijek smo u potrazi za načinima da unaprijedimo uslugu koju pružamo, a Glovo Prime je još jedan korak u tom pravcu,” istakla je Radović.

Ova inovativna i jedinstvena usluga za crnogorske prilike donosi niz pogodnosti za korisnike širom zemlje, uz mogućnost probnog perioda u trajanju od mjesec dana, čime se pruža prilika da se isprobaju svi njeni benefiti. Nakon isteka tog perioda, korisnici će imati mogućnost da besplatno naručuju svoje omiljene proizvode ili ih plaćaju po promotivnim cijenama, i to za 5,99 eura mjesečno, 15,99 eura kvartalno ili 57,50 eura godišnje, koliko iznosi Prime pretplata.

O Glovu

Glovo je jedna od prvih multikategorijalnih aplikacija koje povezuju restorane, apoteke, prehrambene lance i prodavnice široke namjene, uključujući i kategoriju „bilo šta“ koja korisnicima omogućava da naruče šta god žele u svom gradu. Osnovan u Barseloni 2015. godine, Glovo posluje na 25 tržišta u više od 1300 gradova u Jugozapadnoj i Istočnoj Evropi i Africi. Misija Glova je da svim stanovnicima grada u kojem posluje učini brzo dostupnim sve ono što taj grad nudi. Na taj način, korisnici Glova mogu uživati u svom odabiru proizvoda kada i gdje to oni žele.