L'Occitane - poklon upakovan ljubavlju

Otkrijte L'Occitane-ove poklone u predivnim pakovanjima

13651 pregleda 0 komentar(a)
Foto: L'Occitane
Foto: L'Occitane

Obradujte sebe ili voljenu osobu prefinjenim poklonom za 8. mart – L'occitane proizvodima koji pružaju osjećaj luksuza i suštinske njege. Od 7. do 9. marta, za sve naše drage kupce obezbijeđeno je -10% popusta na cjelokupan asortiman (osim setova koji su već na popustu) i to nije sve. Kupovinom proizvoda 7. marta, na poklon dobijate mini limited pakovanja L'occitane proizvoda, dok ćete 8. marta uz svaku kupovinu uživati u mirisnom dodatku – svježnju svježeg cvijeća.

L'Occitane
foto: L'Occitane

U radnji na adresi Džordža Vašingtona 77, ćeka vas očaravajući svijet L'occitane proizvoda za njegu kože koji odišu posebnim mirisnim notama i kvalitetom. Naša pažljivo odabrana kolekcija premium proizvoda pruža vam sjajnu priliku da obradujete nekoga posebnog uoči ili tokom 8.marta.

L'Occitane
foto: L'Occitane

L’Occitane brend je prepoznat po jedinstvenom načinu pripreme poklona i poklon setovima za sve prilike, napravljenim od najboljih sastojaka iz L’Occitane kolekcija, tako da ste na pravom mjestu luksuzno upakujete poklon za voljene dame.

L'Occitane
foto: L'Occitane

L’OCCITANE je takođe jedan od vodećih svjetskih proizvođača i prodavaca organske i prirodne kozmetike.

Brend je nastao 1976. u Provansi, na jugu Francuske. Cilj osnivača brenda Oliviera Baussan-a bio je da stvori kompaniju koja slavi i čuva tradiciju Provanse.

L’Occitane koristi preko 200 biljnih sastojaka, od kojih je četvrtina organski sertifikovana. Asortiman obuhvata visokokvalitetne proizvode obogaćene prirodnim sastojcima za njegu lica, tijela i kose i ponudu ženskih, muških i mirisa za dom.

L'Occitane
foto: L'Occitane

Najpoznatije L’Occitane kolekcije nose nazive po sastojcima koji su u njima primarni. To su ujedno i najprodavanije kolekcije: šea buter, verbena, badem, immortelle (smilje), lavanda.

I na samom kraju, u duhu Međunarodnog dana žena, L'Occitane i L'Occitane Fondacija posvećeno podržavaju projekte u Burkini Faso koji promovišu socio-ekonomski razvoj djevojaka i žena. U 2020. godini, premašili su sopstveni cilj i podržali 33,000 žena, ali njihova ambicija za period do 2025. godine je podržati čak 60,000 žena u Burkini Faso.

Radno rijeme L'ociitane radnje je od 09:00h do 21:00h.

L'Occitane
foto: L'Occitane