Voli Premium HORECA predstavlja: Spoj autentičnih, premium brendova, dobitna kombinacija za ugostiteljstvo

Originalni francuski i italijanski proizvodi Neuhauser i Menz&Gasser

26511 pregleda 0 komentar(a)
Foto: Voli
Foto: Voli

Kompanija Voli u okviru kategorije HORECA, s posebnim senzibilitetom za specifične potrebe ugostiteljstva, nudi kupcima tematski segmentisanu ponudu, prilagođenu potrebama ugostiteljskih objekata, počevši od ponude doručka, preko raznih koncepata kuhinje, sve do najprefinjenijih poslastičarnica i gourmet kornera.

U VIP salama restorana Bar 61, u okviru kompleksa Naš centar, kao i Bar 11, u okviru hipermarketa u Radanovićima, u saradnji sa partnerima Neuhauser i Menz&Gasser, lidera na tržištu zamrznutih peciva i džemova održana je prezentacija ovih proizvoda prvoklasnog kvaliteta.

U pitanju su dva brenda koja čine dobitnu kombinaciju ispunjavaju očekivanja i najprobirljivijih Neuhauser, vodeći francuski brend koji se od 1906. bavi proizvodnjom i distribucijom pekarskih proizvoda i Menz&Gasser, vodeći italijanski brend u proizvodnji džemova i poluprerađenih proizvoda od voća i povrća.

Autentična francuska pekara Neuhauser pruža uživanje u bogatstvu ukusa još od davne 1906. godine, kada su u jednom seocetu na sjeveroistoku Francuske proizvedeni njihovi prvi hljebovi. Već četiri generacije brinu o očuvanju pekarskog zanata i autentičnog ukusa kvalitetne francuske proizvodnje. Asortiman nudi vrhunske francuske pekarske specijalitete koji su proizvedeni u Francuskoj, od 100% francuskog, kontrolisanog brašna. Čak 2.500 partnera poljoprivrednika omogućava da se na najbolji način izađe u susret očekivanjima kupaca. Razne vrste hljeba, danskih peciva, brioša, krofni… proizvodi su autentičnog ukusa koji je rezultat francuske stručnosti u pekarstvu, dostupnih u 90 različitih zemalja. Neuhauser raspolaže širokim dijapazonom ekspertize u oblasti cijelog lanca, „od polja do stola!“

Menz&Gasser, osnovana prije više od 80 godina, italijanska kompanija treće generacije izrasla je u vodećeg proizvođača džemova i marmelada u Italiji.

Njeno sjedište se nalazi u Novaledu u provinciji Trento gdje se odvija najveći dio proizvodnje, uz fabriku u provinciji Verona koja je nedavno kupljena od multinacionalnog Unilevera , kao i azijsku fabriku, koja radi u Kuala Lumpuru od 2019. godine, gdje Menz&Gasser proizvodi isključivo za lokalno tržište.

Vodeći proizvođač džema i voćnih prerađevina u Italiji i lider u proizvodnji slatkih porcionih pakovanja u Evropi, Menz&Gasser izvozi u 50 zemalja širom svijeta.

Ukoliko želite da se pridružite partnerima Voli Premium HORECA segmenta, možete se obratiti Tomislavu Androviću, menadžeru Premium food & beverage Voli HORECA - tomislav.androvic@voli.me Ili putem kontakt telefona: 069102103

U Voli marketima su vam dostupni neki od ovih prozvoda, predlažemo da ih probate i osjetite razliku koju čini premium kvalitet i originalno porijeklo.