Garantovano najkvalitetnije postavljanje krovnih prozora uz VELUX klub majstore

Preko jedne decenije, VELUX klub majstora djeluje u Crnoj Gori, sarađujući isključivo s najboljim stručnjacima za ugradnju krovnih prozora. Podrška stručnih majstora u postavljanju krovnih prozora VELUX klub majstora je prioritet.

33264 pregleda 0 komentar(a)
Foto: Velux
Foto: Velux

Kada gradite ili renovirate kuću, suočavate se s brojnim izazovima, počev od administrativnih poslova poput dobijanja građevinske dozvole, do izradnje detaljnog projekta od strane arhitekte, nabavke potrebnog materijala, pa sve do same izgradnje. Ključ uspjeha je detaljno planiranje svakog koraka, kao i definisanje vremenskog roka. Ipak, dva su segmenta suštinska za uspješnu realizaciju: kvalitet materijala i stručnost majstora.

Velux
foto: Velux

U građevinskom sektoru, uspjeh projekta u velikoj mjeri zavisi od stručnosti majstora. Loše izvedeni radovi mogu nas dovesti u velike troškove za popravke i ponovno izvođenje radova, što iziskuje dosta energije, a i dodatno vrijeme. Zato je važno odabrati kvalitetne proizvode i stručan tim, kako bi se drastično smanjila mogućnost greške, a u znatnoj mjeri osigurala uspješnost željenog projekta.

Velux
foto: Velux

Kompanija VELUX postoji skoro 80 godina i poznata je po proizvodnji visokokvalitetnih krovnih prozora. Uz dugu istoriju svog poslovanja, a čiji dio gotovo jednako dugo čini i VELUX klub majstora, nesumnjivo pravite pravi izbor uz VELUX tim, koji svojom stručnošću osigurava pouzdanu ugradnju krovnih prozora.

VELUX klub majstori

  • Su tu da osiguraju da stručnjaci s VELUX sertifikatima postavljaju i ugrađuju krovne prozore
  • Da redovno edukuju majstore o novim tehnologijama kroz periodične obuke i treninge
  • Da obezbijede pravilno postavljanje prozora od strane preporučenih majstora s VELUX certifikatom
  • Da poštovanjem uputstava i pravila omoguće dobijanje desetogodišnje garancije na prozore
  • Da pružaju podršku kupcima i majstorima kod specifičnih krovnih površina u odabiru i ugradnji prozora
  • Da konstantno unaprjeđuju kvalitet, razvijajući svoje poslovanje i njegujući zadovoljstvo kupaca
Velux
foto: Velux

VELUX stručnjaci su tu da pomognu u rješavanju svih vaših dilema prilikom odabira odgovarajućih prozora, dok VELUX klub majstori osiguravaju implementaciju predloženih rješenja prema uputstvima i specifikacijama.

Bilo da želite adaptirati postojeće ili urediti novo potkrovlje, VELUX stručnjaci su ti koji će vam pomoći da pronađete najbolje rješenje za vaš prostor.

Za besplatne konsultacije i posjete na teritoriji Crne Gore, posjetite https://www.velux.rs/podrska-kupcima/akcija_crna_gora