Popust od 20 odsto na polisu osiguranja kuće ili stana

Odluku o osiguranju od eventualnih nepredviđenih događaja, koji mogu uništiti sve ono što ste godinama stvarali, važno je donijeti na vrijeme
62 pregleda 0 komentar(a)
UNIQUA, Foto: UNIQUA/Facebook
UNIQUA, Foto: UNIQUA/Facebook
Ažurirano: 29.05.2017. 08:03h

Dom je tamo gdje je srce. Uređujemo ga, brinemo o njemu, u njemu živimo i uvijek mu se vraćamo.

To je naše najvažnije mjesto i zbog toga je bitno da ono bude i najsigurnije mjesto - naša sigurna zona.

Kako bi vaš dom i stvari u njemu bili potpuno zaštićeni od svih nemilih događaja, razmislite o osiguranju koje do 30.juna možete zaključiti uz popust od 20% kod UNIQA osiguranja.

Odluku o osiguranju od eventualnih nepredviđenih događaja, koji mogu uništiti sve ono što ste godinama stvarali, važno je donijeti na vrijeme, a UNIQA polisa osiguranja vas štiti od:

- požarnih rizika (požar, eksplozija, oluja, grad, udar groma, udar sopstvenog ili nepoznatog motornog vozila, pad letjelice, manifestacije i demonstracije, poplave i bujice i dr.),

- izliva vode iz instalacija,

- provalne krađe i razbojništva,

- loma stakla,

- loma instalacija,

- odgovornosti prema trećim licima,

- zemljotresa.

“Za vlasnike privatnih smještaja UNIQA je pripremila i poseban paket osiguranja, sa programom za Osiguranje kako za smještajne kapacitete, tako i za goste takom prestojeće turističke sezone. Akcijski popust od 20% se može ostvariti i na ove pakete, do kraja juna” – saopšteno je iz UNIQA osiguranja.

Više informacija o ponudi može naći na zvaničnoj UNIQA webstranici ili posjetite neku od UNIQA poslovnica širom Crne Gore.

UNIQA osiguranju u Crnoj Gori: UNIQA kroz dvije kompanije u Crnoj Gori, 13 poslovnica i uz podršku više od 130 zaposlenih pruža usluge za oko 50.000 klijenata. UNIQA je počela sa aktivnostima na crnogorskom tržištu po prvi put u februaru 2008. nakon preuzimanja Zepter osiguranja.

UNIQA životno osiguranje je počelo sa radom u februaru 2008, a UNIQA neživotno osiguranje u junu 2008.

O UNIQA osiguravajućoj grupaciji: UNIQA Grupa je jedna od vodećih osiguravajućih grupa na svom matičnom tržištu Austriji kao i u Srednjoj i Istočnoj Evropi. 22.000 zaposlenih i saradnika opslužuje više od 10 miliona klijenata u 19 tržišta sa ukupno 19,5 miliona ugovora o osiguranju.