Četiri jednostavna koraka do nogu spremnih za ljeto

Investirajte u profesionalni tretman kada dođe vrijeme za sandale. Tako će vam biti puno lakše održavati dobar pedikir i uredna stopalA
0 komentar(a)
noge, žena, Foto: Shutterstock
noge, žena, Foto: Shutterstock
Ažurirano: 19.05.2017. 16:14h

Naša koža izgleda baš onako kako se i osjećamo nakon gotovo 6 mjeseci bez sunca. Naravno da joj trebamo malo pripomoći kako bi povratila svoj puni sjaj.

U nastavku donosimo četiri super jednostavna savjeta kako da vaše noge u tren oka postanu spremne za ljeto!

Piling

Treba vam proizvod na bazi šećera koji će ujednačiti kožu i vratiti joj sjaj u sekundama. Koristite piling regularno kako bi pokrenuli obnovu stanica kože i uklonili gornji sloj zbog kojeg koža više nije sjajna.

Hidratacija

Nikakvo iznenađenje ovdje, ali uvijek je važno naglasiti koliko je hidratacija ključna. Nikako nemojte zabraviti na sva ona posebno suva područja na koži poput laktova, koljena i zglobova.

Samopotamnivanje

U slučaju da želite premotati vrijeme do momenta kad vam noge blago potamne, uložite u dobar losion za samotamnjenje koji se brzo upija i ostavlja blago bronzani sjaj na koži.

Pedikir

Investirajte u profesionalni tretman kada dođe vrijeme za sandale. Tako će vam biti puno lakše održavati dobar pedikir i uredna stopala, prenose Novosti.

Bonus video: