I kuhinja može biti odraz vašeg stila

Stručni tim CER STYLE salona keramike daje nekoliko dizajnerskih savjeta kako postići trendi izgled kuhinje kombinujući nove materijale sa starinskim detaljima
284 pregleda 0 komentar(a)
kuhinja, Cer style, Foto: Cer style
kuhinja, Cer style, Foto: Cer style
Ažurirano: 28.04.2017. 07:46h

Volite moderni, svedeni dizajn, a istovremeno želite da u svojoj kuhinji imate i detalje, iz prošlih vremena, koji za Vas imaju sentimentalnu vrijednost? Imamo dobre vijesti za Vas!

Kombinovanje modernog i retro stila u ambijenta kuhinje upravo ono što je ove godine u trendu. Pustite mašti na volju i kroz neobične, smjele kombinacije kreirajte sopstveni stil koji će zadovoljiti sve Vaše potrebe.

Ukoliko želite da preuredite svoju kuhinju po poslednjem trendu prvo razmislite koje djelove Vaše kuhinje želite zadržati, a koje zamijeniti. Ne morate se rješiti svega i ne morate odvojiti veliki budžet da bi dobili izgled ambijenta koji je u trendu. Pretražite svoje podrume i tavane. Sigurni smo da na tim mjestima možete pronaći još neki starinski detalj u vidu starih stolica, stola koje možete prefarbati ili starog radija koji možete postaviti u prostor. Uparite stari sto sa novim elegantnim stolicama, napravite kombinaciju „starinske slavine“ i potpuno moderne sudopere ili zamjenite dio zidnih pločica neobičnim pačvork detaljima.

Stručni tim CER STYLE salona keramike daje nekoliko dizajnerskih savjeta kako postići trendi izgled kuhinje kombinujući nove materijale sa starinskim detaljima koji za Vas imaju posebnu vrijednost.

Kako postići moderan VINTAGE izgled kuhinje u par koraka

Na zidovima možete postaviti pločice koje izgledaju poput ciglica iz kolekcije BRICS – prizvodjača Ermes Aurelia.

Za podove preporučujemo postavljanje pločica, koje imitiraju drvo, neke od ideja pogledajte na sajtu ATLAS CONCORDE-a.

Postavite slavinu retro-rustičnog izgleda koju možete upariti sa modernom sudoperom svedenih linija. PAINI slavine mogu biti pravi izbor.

Stari komad namještaja možete obojiti u jarku boju ili presvući stolice šarenom tkaninom neobičnog motiva.

Napravite ukrase za zid, na primjer, od starih rasparenih tanjira koje ćete obojiti u neku odvažnu boju, a jedan dio tanjira možete ostaviti neobojen.

Do retro stila kroz detalje

I male promjene mogu donijeti veliku transformaciju i potpuno drugačiji estetski doživljaj Vaše kuhinje, a za koje se ne mora nužno izdvojiti veliki budžet.

Zašto bi pločice u novoj kuhinji morale biti svedene u dizajnu? Jedan od novih trendova za 2017. godinu donosi upravo suprotno pravilo! Kombinovanjem bijelih popločanih površina i pačvork dezena stvorićete novi efekat kako na podovima tako i na zidovima, posebno kada su u pitanju raskošne boje i dezeni. Kombinacija DUNE pločica i mozaika daće vašoj kuhinji potpuno moderan POP ART izgled.

Suština sadašnjih trendova jeste u tome da se na malo kvadratnih metara kombinuju različiti oblici, forme i dezeni. Ukoliko se još uvijek nijeste odvažili na ovakav korak, napravite izmjene na jednoj površini u Vašoj kuhinji. Monohromatska crno-bijela varijanta podnih pločica može dati vašoj kuhinji zaista šik izgled. Na zidovima možete postaviti svijetle pločice koje možete pronaći u asortimanu kompanije ITALGRANITI tako da zajedno sa modernom GROHE slavinom i kuhinjskim elementima svedenih savremenih linija, kao rezultat dobijete moderan enterijer nadahnut retro stilom.

Neutralne boje su savršen izbor za isticanje savremene teksture. Za sve one koji su skloni mirnijem ukupnom dojmu, preporučujemo pločice kolekcije Oversize kompanije COTTO TUSCANIA koje imitiraju površinu cementa i betona.

Iskoristite tehniku, koja je u modi već više od 100 godina, a koja se odnosi na uklapanja različitih dezena u interesantnu strukturu popularno nazvanu pačvork. Ova strastveno crvena kombinacija zidnih pločica na slici, nosi naziv ANDALUS po čuvenoj španskoj pokrajini Andaluziji.

Kreirajte i Vi u svojoj kuhinji zidni detalj koji će govoriti više od riječi o Vašem stilu. Kada se zanimljivom dezenu doda još i interesantan oblik kao što je oblik šestougaonika, odnosno heksagona, kao što je to uradila kompanija ERMES AURELIA, kao rezultat nastaje ambijent koji će dati snažan uticaj na izgled Vašeg doma i učiniće da Vaša voljena kuhinja izgleda nevjerovatno moderno.+

Za kreiranje trendi kuhinjskog ambijenta pustite mašti na volju ili se obratite profesionalcima koji će Vam pomoći u izboru materijala kao i u uklapanju detalja.

Termin za besplatne konsultacije i pomoć pri izradi idejnih rješenja sa stručnim timom CER STYLE salona keramike možete zakazati na broj telefona 068 834 834 ili mailom na info@cerstyle.me.

[PROMO]