Ideje za male stanove

Vrlo usku dnevnu sobu možete da “raširite” upotrebom raznobojnih 3D zidnih tapeta. Dobru ideju predstavlja i upotreba šumski zelenih draperija radi dramatičnijeg izgleda
433 pregleda 0 komentar(a)
garsonjera, Foto: Shutterstock
garsonjera, Foto: Shutterstock
Ažurirano: 27.04.2017. 11:14h

Uređenje garsonjera zahtijeva velike napore i savršene ideje jer u mali prostor mora da stane sve neophodno za normalan život, a da prostor ipak “diše”.

Za garsonjeru možete da odaberete neutralan gradski stil. Neutralne zavjese i zidovi kombinovani sa srebrnim i crnim akcentima, čine da prostor djeluje komfornije, dok istovremeno dodaju centralnu tačku ambijentu.

Za ekstremno male prostore, namještaj minimalnog volumena predstavlja pravo rješenje. Jedva vidljivi stočići za kafu na vrlo dobar način mogu da uštede dragocjene kvadrate.

Za male stanove idealno je kada namještaj ima duplu funkciju i mjesto za odlaganje stvari. Kupite stolice, stolove i sofe s ugrađenim prostorom za odlaganje različitih sitnica.

Vrlo usku dnevnu sobu možete da “raširite” upotrebom raznobojnih 3D zidnih tapeta. Dobru ideju predstavlja i upotreba šumski zelenih draperija radi dramatičnijeg izgleda.

Spavaću sobu od ostatka stana možete da odvojite upotrebom kockastih polica, sobnih pregrada ili velikih fioka.

Ako tek planirate da kupite garsonjeru, dobro bi bilo da pronađete neku sa visokim plafonima.

To će vam dati mogućnost da stan koristite na dva nivoa, podignete galeriju za spavanje. Tako ćete moći maltene da duplirate kvadrate, a platite ih upola manje, prenose Novosti.

Bonus video: