Probudite strast uz pomoć žute boje

Ogledala u spavaćoj sobi su apsolutno nepoželjna jer nose energiju koja navodi na preljubu ili uplitanje treće osobe u vezu
83 pregleda 0 komentar(a)
feng shui, Foto: Shutterstock
feng shui, Foto: Shutterstock
Ažurirano: 29.03.2017. 11:14h

Loš ljubavni život partnera uvijek može da se popravi ukoliko se poštuju određena pravila, tvrde zagovornici drevne kineske vještine.

Loš ljubavni život partnera uvijek može da se popravi ukoliko se poštuju određena pravila, tvrde zagovornici Feng šuija, drevne kineske vještine. Kompasom prvo odredite kojoj strani svijeta je okrenuta vaša kuća ili stan. Ovo je važno jer se Feng šui zasniva na kroćenju prirodnih sila, usmeravajući ih prema napretku, blagostanju i sreći pojedinca i porodice u cjelini.

* Kada otkrijete kako je pozicioniran vaš dom, odredite najbolje mjesto za spavaću sobu i bračni krevet. Poželjno je da to bude sjeverozapadni dio stana.

* Za bolje partnerske odnose spavaću sobu obojite u žuto, a da biste očuvali zdravlje krevet nikako ne okrećite ka vratima.

* Za komunikaciju i sreću u vezi postavite dve identične ljubičaste sveće u stakleni svećnjak, sa svake strane kreveta.

* Ako želite da vaša veza bude strasnija stavite veo sa bisernim ili staklenim kuglicama na vrata spavaće sobe. Tako podstičete novu energiju i spriječavate nevjerstvo. Set lampica iznad kreveta takođe će pokrenuti energiju sreće i osjećaj privlačnosti.

* Ogledala u spavaćoj sobi su apsolutno nepoželjna jer nose energiju koja navodi na preljubu ili uplitanje treće osobe u vezu.

* U ovom prostoru treba da provejava miris vanile, koja pozitivno djeluje na ljubav i povećava odanost. Postavljena u jugozapadni ugao sobe vanila pojačava fizičku privlačnost među partnerima, prenose Novosti.

Bonus video: