Savjeti najboljih dermatologa

337 pregleda 0 komentar(a)
lice, Foto: Shutterstock
lice, Foto: Shutterstock
Ažurirano: 17.02.2017. 14:14h

Ovo su najbolji savjeti za kožu od top dermatologa. Trikovi koji će vam pomoći da vaša koža izgleda bolje u svakom trenutku:

- Ukoliko imate izražene podočnjake prije izlaska iz kuće stavite nešto hladno na oči. Osim hladnih predmeta isti efekt će imati i vrećice crnog čaja.

- Pazite na svoje ruke. Nemojte zaboraviti da ih redovno amžete s kremama koje usporavaju starenje i eliminiraju tamne mrlje.

- Nemojte da podcjenjujete moć kreme za područje oko očiju. Redovno se mažite kako bi smanjili vidljivost bora koje imate i spriječili nastajanje novih.

- Krema sa zaštitnim faktorom je vaš dobar prijatelj. Štitite svoju kožu kad god je izlažete suncu, čak i u kratkim periodima.

- Nemojte često da koristite intenzivne tretmane. Nakon njih koža je ljepša, sjajnija, glatka, no, ukoliko budete često ponavljali tretmane prouzrokovaćete dodatne iritacije. Sa svime umjereno.

- Ako imate kožu sklonu aknama nemojte samo da je isušujete i njoj je potrebno vlažnosti. Pronađite kremu koja će vašoj koži pružiti dovoljnu vlažnost a ne isušiti je.

- Spavajte dovoljno. 8 sati sna dnevno je nužno da bi vaša koža dobro izgledala.

- Zadržite pozitivan stav. Najbolje ćete izgledati ako se dobro i osjećate. Zadržite pozitivne misli u glavi, vjerujte u sebe, smanjite stres i jednostavno se dobro osjećajte. To će se na vašoj koži i vidjeti.

Bonus video: