"Moji brendovi" u IDEA prodavnicama

"Moji brendovi" su nova dugoročna platforma koja je sinergijski povezala široku ponudu domaćih i stranih brendova, zajedničke marketinške aktivnosti i posebna pozicioniranja u prodavnicama u jednu sasvim novu zajedničku priču
206 pregleda 0 komentar(a)
Moji brendovi, Foto: IDEA
Moji brendovi, Foto: IDEA
Ažurirano: 05.12.2018. 07:39h

Koliko puta smo se zapitali zašto volimo određeni brend? Koliko često odaberemo proizvod samo zato što pripada onom našem omiljenom brendu koji od davnina znamo?

Neke vrijednosti su jače od vremena, a najveći trgovinski lanac IDEA dobro poznaje vrijednosti koje cijene domaći potrošači. Zato je pokrenula projekat pod nazivom "Moji brendovi", kojim je objedinila prepoznatljive vrijednosti oslikane u brendovima.

"U IDEA prodavnicama vas čeka odabrano društvo dokazanih brendova na jednom mjestu, jer promovišu vrijednosti koje su nam važne. Moji brendovi predstavljaju novu i dugoročnu inicijativu za saradnju sa partnerima na domaćem tržištu. Kupcima u Crnoj Gori će na ovaj način biti lako vidljivi i na dohvat ruke omiljeni brendovi koje vole, poput: Plantaže, Nikšićko pivo, Martex, Crnagoracoop, Nika, Rauch, Bambi, Frikom, Malizia, Coca Cola ali i mnogih drugih”, izjavila je direktorica marketinga u IDEI Jelena Doderović.

"Moji brendovi" su nova dugoročna platforma koja je sinergijski povezala široku ponudu domaćih i stranih brendova, zajedničke marketinške aktivnosti i posebna pozicioniranja u prodavnicama u jednu sasvim novu zajedničku priču.

"Veliko je zadovoljstvo donositi nove svjetske trendove, kako u trgovini tako i u svim segmentima poslovanja i saradnje sa našim partnerima, na tržište Crne Gore. Upravo je ovaj projekat bio jedan od takvih i veliko nam je zadovoljstvo biti dio ove priče. Zahvaljujemo se našim partnerima koji su prepoznali značaj projekta i dali podršku", izjavila je Doderović.

Svoje omiljene brendove sa kojima su odrastale generacije sada možete pronaći na policama u IDEA prodavnicama, dodatno označene uz markicu “Moji brendovi”.

Zato u najrasprostranjenijem lancu marketa u Crnoj Gori u jednoj od 119 prodavnica u 19 gradova na jednom mjestu pronađite proizvode koji su, zasigurno, nezaobilazan dio vašeg svakodnevnog života.