Otkrijte gastro svijet!

Regionalna ekipa koja je zadužena za kreiranje ekskluzivnog sadržaja će vam donijeti raznovrsne recepte, kulinarske savjete, ali i zanimljive blogove koji će učiniti da nestrpljivo iščekujete nove priče
1 komentar(a)
Gastro ekipa
Gastro ekipa
Ažurirano: 29.02.2016. 02:14h

Otkrijte gastro svijet! To je poruka koju vam šalje ekipa Gastro portala, koja će vaš gurmanski svijet obogatiti inovativnim idejama i rješenjima iz brojnih kuhinja i načina ishrane.

Regionalna ekipa koja je zadužena za kreiranje ekskluzivnog sadržaja će vam donijeti raznovrsne recepte, kulinarske savjete, ali i zanimljive blogove koji će učiniti da nestrpljivo iščekujete nove priče.

Svakog dana vas očekuje po barem jedna ekskluzivna gastro priča ili neobičan recept, pokriveni su i razni tipovi ishrane - od veganske i makrobiotske, vrlo aktuelne hrono kuhinje, pa sve do ideja kako da sami napravite neki od popularnih proizvoda koje nalazite u prodavnicama.

Recepti koji se mogu smatrati svakodnevnim biće obogaćeni kreativnim idejama, a naročito tu Gastro ekipa očekuje i vaš doprinos i poziva vas da pošaljete vaše recepte i pokažete svoje umijeće u kuhinji.

Želimo da zajedno obogatimo bazu u kojoj imamo preko 1.500 recepata i da zajedno stvorimo gastro svijet!

Gastro portal možete pratiti i preko FB stranice "Gastro svijet"!

Bonus video: