Finale ljeta

„Avgustovski kalendar događaja koncipiran je u skladu sa potrebama naših gostiju. Kao finale ljeta, on predstavlja svojevrsnu uvertiru za septembarsko buđenje i započinjanje novih projekata. Kroz različite promocije, potenciranje porodičnih, prijateljskih i romantičnih okuplanja, ljude želimo uputiti jedne na druge"
229 pregleda 0 komentar(a)
Ažurirano: 07.08.2018. 08:04h

CentreVille Hotel & Experiences i The Living Room u Podgorici predstavljaju avgustovski kalendar događaja koji uvodi ljeto u završnicu. CentreVille hotel & Experiences i lounge bar The Living Room ovog avgusta su u znaku inovativne kuhinje i osvježavajućih koktela. Lakim notama i vedrim atmosferama hotel goste priprema za jesen punu uspjeha.

„Avgustovski kalendar događaja koncipiran je u skladu sa potrebama naših gostiju. Kao finale ljeta, on predstavlja svojevrsnu uvertiru za septembarsko buđenje i započinjanje novih projekata. Kroz različite promocije, potenciranje porodičnih, prijateljskih i romantičnih okuplanja, ljude želimo uputiti jedne na druge. S tim u vezi, tokom avgusta posebnu pažnju posvećujemo sektoru hrane i pića, to jest` sektoru hedonizma, kako volimo da ga nazovemo“, kazao je Milo Radonjić, PR i marketing menadžer hotela CentreVille.

#PeopleOfCentreVille

CentreVille Hotel & Experiences prepoznat je kao inovator projekata na društvenim mrežama. S tim u vezi, novi projekat koji će svoje finale doživjeti za drugi rođendan hotela vezan je upravo za društvene mreže.

„Komunikacija sa postojećim i potencijalnim gostima nam je izuzetno važna. Društvene mreže kao veoma rasprostranjen vid komunikacije koristimo kroz personalizovane nivoe. Svim gostima odgovaramo na zahtjeve sa posebnom pažnjom, i inovativnim akcijama uključujemo sve naše pratioce u kreativne hotelske procese. Uvidjeli smo da je hotel zajedno sa The Living Room-om jedna od omiljenih destinacija na kojima se gosti fotografišu. Osjećanje doma koje pružamo je očigledno, zato što se naši posjetioci osjećaju opušteno i lagodno, što pokazuju njihove objave na društvenim mrežama.

Sa zadovoljstvom predstavljamo novi prijekat #PeopleOfCentreVille, koji predstavlja svojevrstan kolaž iskustava koje kod nas gosti sabiraju.

Kako bismo slavili sve naše interakcije, pozivamo goste da nastave da dijelite fotografije koje naprave kod nas, međutim, predlažemo da uz fotografije podijele i nekoliko rečenica o nečemu što ih inspiriše, kao što su oni inspirisali nas da pokrenemo ovaj projekat.

Na kraju svake priče, bitno je da koristee haštag #PeopleOfCentreVille, kako bismo postove lakše uočili. U završnici projekta nagradićemo one koji budu najkreativniji“, dodao je Radonjić.

Al Fresco večera

Mjesečne promocije su sinonim za The Living Room. Lounge bar hotela CentreVille odavno je postao ključno mjesto okupljanja, zarad razmjene novih ideja i zabave. Ovog mjeseca u dvorištu dnevne sobe svakog četvrtka i petka biće predstavljena posebna gastro ponuda.

„Al fresco večera ostavlja gostima slobodu da iz menija lounge bara The Living Room odaberu bilo koja tri jela, koja će predstavljati tri slijeda njihove večere. Zajedno sa svojim timom biću slobodan da predložim gostima kombinaciju jela, u odnosu na njihov senzibilitet. Ova večera koja uključuje predjelo, glavno jelo i dezert iznosiće 18 EUR po osobi“, istakao je Saša Popović, šef kuhinje hotela CentreVille.

Aperitivo petkom i nedjeljni obrok

Tokom sedmice, lounge bar The Living Room nodi raznovrsne promocije kao što su aperitivo petkom, nedjeljni obrok, ili TLR doručak.

„Svakog petka od 16:30h uživajte u raznovrsnoj ponudi sitnih zalogaja, uz pivo ili proseko, po specijalnoj cijeni od 4,5 EUR. Iako petak svi najviše volimo, dnevna soba nije zanemarila ostale dane u sedmici. Nedjeljom CentreVille sve goste poziva na ručak ili večeru u restoranskom dijelu The Living Room-a. Ukoliko gosti unaprijed naprave rezervaciju, od kuće će dobiti pjenušavo vino dobrodošlice“, navodi Dragan Grnović, f&b menadžer u hotelu CentreVille.

Razigrana srijeda i akustični četvrtak

„Zajedno sa The Capital Plazom srijedom i četvrtkom nastavljamo organizaciju nesvakidašnjih muzičko-plesnih performansa. Sastav pod nazivom „Cubalcanica“ će svake srijede od 21:30h zabavljati sve prisutne kojima će biti omogućeno da zajedno sa profesionalnim plesačicama i plesačima zaigraju uz latino ritmove. Četvrtkom u isto vrijeme biće organizovane akustične svirke, koje će predstavljati svojevrsnu pripremu za opuštene vikende“, dodaje Grnović.

Za sve dodatne informacije o posebnim ponudama i aktuelnostima, budite slobodni da se obratite hotelu na adresu news@cv-hotel.com, putem telefona +382 20 684 000, a više informacija o ponudama potražite na facebook i instagram stranici hotela CentreVille, kao i na facebook i instagram stranici lounge bara The Living Room.

Galerija