Kuvanje, pečenje, prženje - na ringli ili u rerni, sada možete baš sve!

Delimano PRO linija će Vam omogućiti da svakodnevno uživate u preukusnim i prije svega prirodnim jelima
9056 pregleda 0 komentar(a)
Uživajte uz Delimano PRO liniju posuđa, Foto: Promo
Uživajte uz Delimano PRO liniju posuđa, Foto: Promo
Ažurirano: 22.10.2019. 12:08h

Delimano sve proizvode pažljivo razvija sa ciljem da ispune svaki zahtjev i potrebu potrošača. Ujedno u Vaše kuhinje unosi najnovije trendove i inovacije u proizvodnji posuđa i kuhinjske opreme.

Delimano PRO je unaprijeđena linija emajliranog čelika sa neljepljivim premazom i česticama pravog kamena, što ga čini modernim i izdržljivim. Ovo posuđe je prikladno za sve koji vole da kuvaju, koji žele kuvati na prirodniji način, sa malo ili nimalo masnoće.

Delimano PRO

Sa Delimano PRO linijom posuđa bićete ponosni na vašu trpezu. Pripremite se za predstojeće slave, praznike, proslave.

Kuvanje pečenje , prženje – na ringli ili u rerni sa Delimano PRO linijom možete BAŠ SVE !

Ovo dugotrajno posuđe je veoma otporno na ogrebotine i omogućava Vam kuvanje uz minimum masnoće. Čestice pravog kamena zadržavaju toplotu I ravnomjerno je raspoređuju – tako da svi prirodni materijali , vitamini I ukusi ostaju netaknuti.

Delimano PRO

Delimano posuđe prikladno je za sve – za one koji se tek odlučuju za kulinarske poduhvate , za one koji se osjećaju kao profesionalci u kuhinji, ali i za napredne kuvare. Zdrave i ukusne obroke tako mogu pripremati profesionalni chefovi, mame i tate koji svojoj djeci žele pružiti kvalitetnu ishranu, zaljubljeni parovi koji žele iznenaditi svog partnera romantičnom večerom ili bake koje sa velikom ljubavlju pripremaju porodične ručkove.

Zašto je Delimano PRO linija idealna vas:

– otporna na oštećenja – možete koristiti i metalno posuđe

– kameni premaz jedinstven je poizdržljivosti, hrana se ne lijepi i neće zagorjeti

– mineralne čestice titanija u premazu pružaju jedinstven ukus i aromu

Različite vrste jela i načini pripreme, pa čak i jela orijentalnih kuhinja – Delimano PRO će ispratiti sve kuhinjske poduhvate.

Delimano PRO

Najbolje od svega je i fantastična ponuda koju je Delimano u saradnji sa IDEA-om pripremio za potrošače. U svim većim IDEA marketima širom Crne Gore, uz sakupljene naljepnice dobijate Delimano PRO posuđe na popustu do 65 %. Za svaku kupovinu od 5 € dobijate jadnu naljepnicu. Ostvarite extra naljepnicu kupovinom proizvoda sledećih brendova : Fairy, Dolcela i Zlato polje.

Markice sakupljajte do 07. februara 2020.godine, samo u IDEA marketima, a popust možete iskoristiti do 21.februara 2020.godine.

Predlažemo da i vi postanete član ove fanstastične kulinarske revolucije i Delimano porodice!

Delimano PRO linija će Vam omogućiti da svakodnevno uživate u preukusnim i prije svega prirodnim jelima.

Delimano PRO

Počastite ukusnim kulinarskim avanturama uz Delimano PRO liniju posuđa!

Sa Delimano-m kuvanje prestaje biti svakodnevni zadatak i postaje zadovljstvo, novi stil života I nepresušna inspiracija u kuhinji!

Sve detalje o ovoj liniji posuđa pronađite OVDJE.