Otvoren je novi salon keramike i sanitarija u Baru

Povodom otvaranja novog salona kompanija Bar Gradnja obezbijedila je popust od 30% na kompletan asortiman robe koja je u ponudi u novootvorenom salonu

20380 pregleda 0 komentar(a)
Foto: Bar Gradnja
Foto: Bar Gradnja

U Baru je otvoren novi salon keramike. Povodom otvaranja novog salona kompanija Bar Gradnja obezbijedila je popust od 30% na kompletan asortiman robe koja je u ponudi u novootvorenom salonu.

Kompanija Bar Gradnja iz Bara koja posluje od 2014. godine juče je u čast svog osmog rodjendana otvorila novi salon keramike i sanitarija.

Pored glavne djelatnosti kojom se ova kompanija bavi od osnivanja, a to je prodaja gradjevinskog materijala, odlucili smo da prosirimo nas asortiman otvaranjem ovog salona.

Na vise od 1100m2 salon nudi preko 500 modela keramike renomiranih spanskih, turskih, indijskih I italijanskih plocica kao I kompletan asortiman sanitarija, namjestaja I opreme za kuptilo.

Pored toga u salonu mozete naci veliki izbor rasvjete, kao I kompletan asortiman JUB proizvoda (ljepila,fugomali, jupoli, bavalit) sa usluznim toniranjem.

Još jedan od noviteta naše kompanije je sektor pločastog materijala sa uslužnim rezanjem I kantovanjem kao I propratni material za izradu namještaja po mjeri.

Pogledajte kako je bilo juče na otvaranju našeg salona