Vrijeme je za nove „Niže cijene“ vaših omiljenih proizvoda

Stiže još jedan petak i novih 1.000 proizvoda po sniženim cijenama. Zato, vrijeme je da se prisjetimo šta vas to očekuje iza slogana „Niže cijene“, u svim IDEA prodavnicama.

45136 pregleda 0 komentar(a)
Foto: IDEA
Foto: IDEA

Najbolje cijene uvijek su istaknute oznakama Akcija, Niža cijena, Super prilika, Kupi više-plati manje i Super cijena za korisnike Super kartice. O njima se lako možete informisati kako kroz aktuelni katalog, tako i na prodajnom mjestu, putem IDEA web sajta i na društvenim mrežama.

Idea
foto: IDEA

Za još povoljniju kupovinu koja istovremeno znači i kvalitet, pratite oznaku Naši brendovi. Sjajno je kada neke od proizvoda koji se nalaze na vašoj listi možete kupiti po najpovoljnijim cijenama i tako napraviti dodatan prostor u vašem budžetu.

Znamo da se dobre prilike za uštedu ne propuštaju, zato na prodajnom mjestu pronađite i oznaku Super prilika.

Idea
foto: IDEA

Neki proizvodi se troše više i brže od ostalih, pa je dobro imati opciju da platite manje, ali da kupite više takvih proizvoda. IDEA i za to ima rješenje - pratite oznaku Kupi više-plati manje.

Znate da Super Kartica ima dodatnih sniženja koja su obezbijeđena samo za njene korisnike. Uz pomoć ove kartice brzo sakupljate bodove, pratite dodatne kupone i akcije, a posebno je prilagođena i penzionerima koji mogu kupovati na rate.

Idea
foto: IDEA

IDEA se pridružila inicijativi Ministarstva ekonomskog razvoja i turizma u akciji „Stop inflaciji“. Tako na prodajnim mjestima u svim IDEA prodavnicama, pod istoimenom oznakom, potrošači mogu pronaći proizvode koje čine dio antiinflacione korpe.