Sve za Vaskrs po akcijskim cijenama

IDEA se pobrinula da se u ponudi nađu sve namirnice koje će upotpuniti prazničnu trpezu

49858 pregleda 0 komentar(a)
Foto: IDEA
Foto: IDEA

Svake godine uoči Vaskrsa, pred domaćicama je isti izazov - kako spremiti dvije potpuno različite trpeze u tri dana? Dok se Veliki petak obilježava posnom trpezom, već u nedjelju stiže Vaskrs kada se na stolu očekuju raznobojna jaja i mrsne đakonije.

Izazov rješava odlazak u najbližu IDEA prodavnicu, jer vas tamo očekuje posebna Vaskršnja ponuda.

IDEA
foto: IDEA

Na Veliki petak, običaji nalažu da se sprema posna trpeza. Pasulj, riba, priganice... gozba tog dana može biti jednako raznovrsna i ukusna. Kvalitetno crno ili bijelo vino, ili osvježavajući sok će se sigurno dodatno obogatiti posni ručak. IDEA se pobrinula da se u ponudi nađu sve namirnice koje će upotpuniti posnu trpezu.

IDEA
foto: IDEA

Veliki petak je i dan za farbanje jaja koji s posebnim nestrpljenjem iščekuju najmlađi.

Mnogo je kreativnih načina da ovogodišnja jaja budu još ljepša i šarenija nego prošle godine. Zato, pronađite boje po svojoj mjeri u sklopu IDEA praznične akcije.

U subotu već počinje spremanje mrsne vaskršnje trpeze, koja pruža više slobode kada je riječ o ukusima i njihovim kombinacijama. Počev od meze sa delikatesima i sirevima, preko glavnog jela do dezerta, sve je u znaku priprema za porodično okupljanje. Proizvode za bogatu trpezu pronađite u IDEA redovnom katalogu.

IDEA
foto: IDEA

Nedjelja je i jutro počinje prvim vaskršnjim jajima i uz dobro raspoloženje. Dok se porodica polako okuplja, a domom širi miris ukusnih jela, najvažnije je ovaj praznik bude povod za lijepe trenutke koji će se pamtiti tokom cijele godine.

Svima koji ove nedjelje proslavljaju, IDEA želi srećan Vaskrs.