Od burgera do piletine: kako da ručak postane gozba?

U IDEA prodavnicama očekuje vas provjereno i kvalitetno pakovano meso

30003 pregleda 0 komentar(a)
Foto: IDEA
Foto: IDEA

Šta spremate danas? Možda ne zvuči tako teško, ali odgovor na ovo pitanje nekad traži malo duže razmišljanje. Naročito ako ste se već navikli na ustaljene, slične obroke koji se iz sedmice u sedmicu „vrte ukrug“.

Ako ste odlučili da današnji ručak za svoje najmilije i sebe pretvorite u gozbu, dovoljno je da na trpezi bude meso koje najviše vole. IDEA je pripremila najraznovrsniju ponudu pakovanog mesa, koje će sigurno obogatiti današnju trpezu.

IDEA
foto: IDEA

Od svježeg svinjskog ili pilećeg mesa do grill specijaliteta, uz sastojke koje preferirate i prave priloge i sasvim običan dan i svakodnevni ručak može postati lijepo porodično okupljanje. IDEA će se pobrinuti da meso koje birate bude svježe, provjereno i kvalitetno.

Svima je važno da priprema ručka ne oduzima sate u kuhinji. Možda niste znali, ali samo u IDEA prodavnicama pronaći ćete PIK pakovano meso koje će vam uštedjeti vrijeme. Kako?

IDEA
foto: IDEA

Vrlo je jednostavno. Posebno PIK pakovanje osigurava da meso u potpunosti zadrži svježinu, kvalitet, sočnost i boju. Ako ste se odlučili za amrički burger ili cjepkanu svinjetinu, onda preporučujemo upravo ova dva PIK proizvoda, jer dolaze termični pripremljeni i sa njima se može brzo doći do jela za koja su inače potrebni sati i sati pripreme na niskim temperaturama.

IDEA
foto: IDEA

Osim ovih, u IDEA prodavnicama očekuje vas još mnogo proizvoda iz PIK asortimana, kao i pakovana piletina.

Da bi baš ovaj ručak bio poseban, osim dobrog recepta i pažljivo biranih začina, lake i brze pripreme, najvažnije je da okupite ljude sa kojima ćete podijeliti ukusan obrok u lijepom raspoloženju.