Nova linija Franca proizvoda

Svježe pakovano meso

45666 pregleda 136 reakcija 0 komentar(a)
Foto: Mesopromet
Foto: Mesopromet

Od skoro se u maloprodajnim objektima Franca može pronaći meso pakovano u namjenskijm posudama, koje su zatvorene sa providnom folijom, deklarisane i uredno složene u rashladnim vitrinama. Radi se o "MAP" pakovanju ili pakovanju u modifikovanoj atmosferi.

Pileće meso je najčešći izbor mesa pri kupovini, zbog svoje dostupnosti, brzog i lakog spremanja. Vrhunski kvalitet nam je imperativ , a svježina neophodnost koju postižemo pakovanjima pilećeg mesa u modifikovanoj atmosferi.

Najvažniji benefit koji donosi pakovano meso je duža održivost. Piletina je svježa i zadržava sva kvalitativna svojstva. Moderni potrošači teže da u svakom trenutku imaju najsvježiju hranu, i upravo će ovo olakšati potrošačima da izaberu pakovanje omiljene piletine.

Mesopromet
foto: Mesopromet

Prednost pakovanih proizvoda je i bolja higijena čuvanja, koja se postiže minimalnim kontaktom sa samim mesom. Mi, u našoj mesnoj industriji praktikujemo da meso prođe što manje ruku do samog plasmana na tržište.

Osim svježine, održivosti i bolje higijene, prednost pakovanog mesa je i ušteda vremena pri kupovini. Ne morate više da čekate u redovima kako biste kupili meso, jednostavno uzmite parče koje je već zapakovano. Ovako upakovani proizvodi zadovoljavaju sve standarde .

Mesopromet
foto: Mesopromet

Pakovanje u modifikovanoj atmosferi je poseban tretman kojim se ne mijenjaju fizička i hemijska svojstva mesa. Čitav proces se odvija tako što dolazi do zamjene atmosferskog vazduha koji se nalazi unutar pakovanja sa smješom gasova, rezultat je poboljšan izgled proizvoda koji je skroz bezbjedan za upotrebu.

Mesopromet
foto: Mesopromet

Ukoliko do sada niste bili u prilici da probate Franca pakovano meso, preporučujemo vam da ga probate već danas, jer kad birate, birajte najbolje za sebe!