Kvalitet je zagarantovan kupovinom u Domaćoj mesari

U svim AROMA, CONTO i CITY marketima zdravo, svježe i sigurno meso za ukusan obrok

24500 pregleda 0 komentar(a)
Foto: Domaća trgovina
Foto: Domaća trgovina

Kompanija Domaća trgovina svojim potrošačima u marketima Aroma, Conto i City obezbjeđuje snabdijevanje mesom iz sopstvenog pogona za preradu svježeg mesa u Spužu. Ovaj pogon je izgrađen i opremljen u skladu s najvišim standardima higijene i prerade svježeg mesa. Kvalitet mesa je zagarantovan primjenom visokih standarda u procesu odabira sirovine, kontrole kvaliteta, hladnog lanca dostave kao i u procesu primjene brzih dijagnostičkih testova za identifikaciju bakterija.

Međunarodni i domaći standardi su obavezni, ali interna procedura Domaće trgovine, poznata kao ASK (Aroma sistem kvaliteta), omogućava praćenje porijekla svakog komada mesa koji se prodaje. Svi dobavljači su prepoznati i cijenjeni u cijelom regionu, pa osiguravaju sigurnost i ispravnost. Uz dobru saradnju sa farmerima, uz korišćenje moderne opreme za obradu mesa, dobićete jedinstvenu ponudu kvalitetnog svježeg mesa.

Svi proizvodi moraju uvijek biti u skladu sa HACCP standardima. Tako, u Domaćoj mesari tehnolozi neprestano nadgledaju kvalitet svih mesnih proizvoda, koristeći najsavremenije uređaje za kontrolu kako bi preventivno djelovali na kontrolu kvaliteta. Osim toga proizvodi se strogo čuvaju unutar hladnog lanca nabavke, s održavanjem pravilnih temperaturnih režima tokom procesa obrade, skladištenja i transporta svježe robe. Redovna kontrola temperature kamiona, komora i frižidera osigurava neprekidni hladni lanac snabdijevanja, što znači da je roba istog kvaliteta u svim tačkama snabdijevanja.

Domaća trgovina
foto: Domaća trgovina

Aroma nudi širok spektar svježeg i kvalitetnog mesa, pružajući mogućnost da kupite zapakovano ili sami odaberete komad mesa koje preferirate. Tim koji čine eksperti i dobri poznavaoci svih mesnih proizvoda, u Aroma, Conto i City marketima vam mogu ponuditi i uslugu pripremanja mesa, kako bi vam olakšali svakodnevicu i uštedjeli vaše vrijeme, a vi dobili gotov obrok.

Kvalitetno i svježe meso je osnov za ukusan i zdrav obrok, stoga je važno kupovati na provjerenim mjestima.

Domaća mesara - biraj zdravo, svježe i ukusno!

AROMA, CONTO i CITY marketi