Samo najbolje za vaše najbliže

U AROMA, CONTO i CITY marketima najbolji izbor mesa za slavsku trpezu

30830 pregleda 0 komentar(a)
Foto: Domaća trgovina
Foto: Domaća trgovina

Kulinarstvo je oduvijek bilo izazovno i zabavno, zato što svakodnevno pripremamo jela u kojima uživamo. Često nas i ona sama inspirišu da budemo kreativniji, stvarajući nam nove ideje kada je pripremanje ili serviranje jela u pitanju.

Kako je sada period slava, važno je da trpeza sadrži bogatstvo ukusa i raznovrsne specijalitete, da bi svi uživali u svakom trenutku. Za slavsku trpezu, okuplja se porodica i prijatelji i priređuje se poseban obrok, koji može varirati u zavisnosti od lokalnih tradicija i običaja.

Ono što je neizostavno kod mrsnih slava su mesni specijaliteti. Tradicija nas je naučila da je pečeno meso glavno jelo na slavskoj trpezi. Koristeći različite vrste mesa, začina i marinada, dobijamo obrok sa posebnim ukusima i teksturama.

Domaća Trgovina
foto: Domaća trgovina

Dinstana teletina sa povrćem je odlična preporuka za svečanu gozbu. Prvo osvaja svojim izgledom jer djeluje impresivno kada je serviramo sa povrćem. Meso sa svojom zlatno-smeđom bojom servirano uz šarene boje povrća pruža poseban vizuelni užitak, a uz to pravi je gastronomski doživljaj.

Fileti od junetine, se smatraju jednim od najkvalitetnijih odrezaka zbog svoje nježnosti i prefinjenog ukusa. Priprema se obično na roštilju ili u tiganju sa minimalnim začinima kako bi se istakao prirodni ukus mesa. Kao visokokvalitetan protein, dobar je izvor hranjivih materija važnih za zdravlje.

U svim AROMA, CONTO i CITY marketima, možete pronaći veliki izbor mesa, provjerenog kvaliteta, koje je osnov za ukusan i zdrav obrok. Počnite sa odabirom mesa koje preferirate i oprobajte vašu kreativnost i vještinu spremanja.

Ukoliko vam je jednostavnije da dobijete gotovo jelo, eksperti i dobri poznavaoci mesnih proizvoda, u Aroma, Conto i City marketima mogu vam ponuditi već pripremljeno meso, što će vam olakšati pripremanje svečane trpeze.

Bilo da se odlučite za tradicionalnu pripremu obroka ili za eksperimentisanje, u okviru Domaće mesare naći ćete sve što vam treba jer je obezbijeđeno snabdijevanje mesa iz sopstvenog pogona koje je uvijek svježe, pa spremljeno, zapakovano ili na mjeru, u kvalitetu nema razlike.

Domaća mesara - biraj zdravo, svježe i ukusno!

AROMA, CONTO i CITY marketi