Novi izgled IDEA City 1: Potrošače očekuju brojni pokloni i pogodnosti

U podgoričkom City kvartu, koji nosi epitet jednog od većih i prometnijih u gradu, u novom izdanju danas je otvorena IDEA City 1.

24273 pregleda 0 komentar(a)
Foto: IDEA, Radoje Burzan
Foto: IDEA, Radoje Burzan

Na dobro poznatoj adresi Studentska bb, u blizini tržnih centara i studentskih domova, potrošače sada dočekuje konformniji, moderno opremljen, renoviran objekat na 160 metara kvadratnih prodajnog prostora sa devet zaposlenih. Bogat asortiman u IDEA City 1 obuhvata oko 6500 artikala. Uz još kvalitetniju i raznovrsniju ponudu provjerenih, domaćih i stranih proizvoda, proširenu ponudu mliječnih proizvoda, delikatesa, pristupačne cijene u renoviranoj prodavnici IDEA City 1 potrošači od danas mogu pronaći i sjajan izbor svježeg, pakovanog mesa.

Kao i uvijek kada otvaraju vrata svojih novih objekata, IDEA i Franca pripremile su niz iznenađenja i pogodnosti.

Svako novo otvaranje za nas je razlog za zadovoljstvo – jer gradimo još jaču vezu i povjerenje kod naših potrošača. Kao najveći trgovački lanac u zemlji, prioritet nam je da im uvijek pružimo što kvalitetniju, raznovrsniju i pristupačniju ponudu, što ljubazniju uslugu i da budemo njihov prvi izbor. Upravo je to razlog zbog kojeg danas na već poznatom mjestu uz brojne poklone i povoljnosti, otvaramo još bolju prodavnicu. Nadamo se da će IDEA City 1 kao i do sada biti mjesto gdje stanuju ušteda i dobra kupovina i kome se uvijek rado vraćaju“, kazala je Jelena Doderović, direktorica marketinga u IDEA-i.

Na dan otvaranja prvih 200 potrošača očekuje poklon, a uz to svi koji danas posjete novu IDEA City 1 prodavnicu ostvaruju 10 odsto popusta na ukupnu kupovinu. Takođe, svaka 50. kupovina će biti gratis.

Lijepo iznenađenje očekuje potrošače i u srijedu 29. novembra, te za svaku kupovinu u iznosu 20 eura, kupci će dobiti 20 odsto popusta na artikal po izboru pri sljedećoj kupovini, dok će ponovo svaka 50. kupovina biti gratis.

Četvrtak, 30. novembar će posebno obradovati korisnike Super Kartice, uz koju kupovinom vrijednosti preko 25 eura dobijaju dodatnih 150 bodova. Osim toga, za svaki račun preko 10 eura učestvujete u izboru za Super kupca mjeseca. Vrijedne nagrade koje vas očekuju možete vidjeti OVDJE.

IDEA City poziva sve građane i ljubitelje dobrih ponuda da posjete novu prodavnicu na dan otvaranja i iskoriste fantastične prilike za uštedu, dodatne pogodnosti, ali i da uživaju u sjajnim poklonima koji ih očekuju!