Renoviran City market u srcu Podgorice sada komforniji i moderniji

Od 04.12. do 06.12. do 20% popusta na kompletan asortiman, pokloni i specijalna ponuda

19604 pregleda 0 komentar(a)
Foto: Domaća trgovina
Foto: Domaća trgovina

Podgorica dobila još jedan unaprijeđen City Market.

Pozivamo sve građane da posjete preuređeni City market u ponedjeljak 4. decembra od 10 časova u ulici Bratstva i jedinstva, br. 43 i iskoriste povoljnost kupovine. Renovirani prostor sada nudi osvježeno iskustvo kupovine, čineći ga još atraktivnijim za naše kupce.

Tokom prva tri dana otvaranja obezbijeđeno je 20% popusta na kompletan asortiman. U prijatnom ambijentu modernizovanog objekta sa bogatom ponudom i velikim izborom artikala, uz profesionalnu uslugu, City market je pripremio i brojna iznenađenja.

„Sa željom da zadovoljimo sve potrebe i nagradimo lojalnost svojih potrošača, City market je ovog puta obezbijedio vrijedne poklone. Na dan otvaranja čuveni italijanski brend Conad i naša robna marka Montella donijeće radost mnogim potrošačima, jer smo za prve kupce obezbijedili čak 1000 poklona. I to nije sve! Njegujući potrebu naših kupaca, drugog dana otvaranja 50 najsrećnijih dobija i brendirani City kišobran, za obavljenu kupovinu proizvoda u vrijednosti od 50 eura i više.

Kod nas, svaki proizvod se pažljivo bira - od svježeg voća i povrća do kvalitetnog mesa iz naše domaće mesare i svježih pekarskih proizvoda iz naše domaće pekare. Naši brendovi garantuju autentičan i svjež ukus koji će vas vratiti tradicionalnim receptima i pravim vrijednostima. U našim marketima svakog dana peče se preko 25 vrsta svježeg hljeba i peciva od različitih vrsta brašna i sjemenki.

Naša stručna i prijateljska ekipa je tu da vam pomogne na svakom koraku. Spremni smo odgovoriti na sva vaša pitanja i pružiti vam savjete o proizvodima i receptima. Želimo da vaša kupovina bude jednostavna i ugodna, jer znamo da je život dovoljno komplikovan. “ - saopštili su iz Domaće trgovine u čijem sastavu posluju CITY marketi.

Ponudom, uslugom i ambijentom unaprijeđen City market će sigurno postati i vaše omiljeno mjesto stalne kupovine.

Za sve što vam treba svaki dan, opušteno! Tu je novi koncept urbane prodavnice City market aromamarketi.me/city/ u kojoj možete naći rješenja za svakodnevnu ishranu i druge kućne potrepštine.

Vidimo se u City marketu.