Da li ste čuli za hljeb bez E brojeva?

Najnoviji proizvod u Domaćoj pekari donosi revoluciju u svijetu pekarske industrije, i to bez ikakvih aditiva ili konzervansa!

38412 pregleda 0 komentar(a)
Foto: Domaća trgovina
Foto: Domaća trgovina

Hljeb bez emulgatora je rezultat posvećenosti kvalitetu i zdravoj ishrani. Bez i jednog E broja u sastavu, pružamo vam čist, zdrav i veoma ukusan hljeb koji možete pronaći u Domaćoj pekari. Tajna ovog hljeba leži u tradicionalnom receptu, pažljivo odabranim sastojcima i posebnom procesu pripreme koji seže unazad generacijama.

Zaboravite na brigu oko nepoznatih hemikalija u vašem hljebu. Hljeb bez E brojeva je potpuno prirodan, bez dodataka koji bi mogli da ugroze vaše zdravlje. Ovaj hljeb je stvoren za one koji cijene autentičan ukus i žele da se hrane na način koji ne šteti zdravlju.

Hljeb bez emulgatora nudi niz prednosti u odnosu na druge vrste hljebova:

Prirodan sastav: Hljeb bez emulgatora se pravi sa manjim brojem sastojaka, koristeći osnovne i prirodne sastojke poput brašna, vode, kvasca i soli. Ovaj prirodan pristup čini ga izuzetno čistim proizvodom.

Autentičan i bogat ukus: E hljeb ima ukus karakterističan za hljebove sa dužom fermentacijom, poput kisjelih hljebova zbog čega je izuzetno ukusan.

Manje vještačkih sastojaka: Hljeb bez emulgatora je bez vještačkih sastojaka u poređenju sa komercijalnim hljebovima. To ga čini zdravijim izborom za one koji žele smanjiti unos šećera, soli i drugih aditiva u ishrani.

Pogodan za osobe sa alergijama ili intolerancijama na hranu: Osobe sa alergijama ili intolerancijama na određene aditive, kao što su soja, lecitin ili mono i digliceridi, često preferiraju hljeb bez emulgatora kako bi izbjegle potencijalne nepoželjne reakcije.

Lakša varenje i bolja probava: Hljebovi bez emulgatora, naročito oni sa dužom fermentacijom, često su lakši za varenje i mogu doprinijeti boljoj probavi.

Domaća trgovina
foto: Domaća trgovina

Probajte Hljeb bez E brojeva iz Aroma, Conto i City pekara. Namijenjen je za svakog, a svaki zalogaj je bogatstvo savršenih ukusa. Pridružite se zdravoj ishrani i uživajte u neodoljivom ukusu prirode.

Vaši Aroma, Conto i City marketi