Club Plus – pravo je vrijeme da iskoristite sakupljeni povrat novca!

Postani dio naše zajednice: preko 19.000 korisnika već uživa u benefitima!

27114 pregleda 0 komentar(a)
Foto: Domaća trgovina
Foto: Domaća trgovina

Aroma, Conto i City marketi, aromamarketi.me/program-lojalnosti/, uz podršku Club Plus programa lojalnosti, ponosno okupljaju sve veći broj potrošača! Ove godine uspješno je pokrenut program lojalnosti - Club Plus. Od lansiranja, broj korisnika Club Plus kartice ili aplikacije premašio je nevjerovatnih 19.000, a to je samo početak! Za vrlo kratko vrijeme, Club Plus kartica postala je standard privlačenja potrošača, ostvarujući ogroman uspjeh.

Benefiti Club Plus programa:

Šta znači biti dio Club Plus porodice? To znači više od jednostavne kartice ili aplikacije. To znači uštedu novca, olakšanu kupovinu i niz nevjerovatnih pogodnosti pripremljenih upravo za sve postojeće i nove korisnike.

Povrat novca i dodatne pogodnosti za penzionere:

Svaka kupovina od 10 eura ili više u Aroma, Conto i City marketima donosi vam povrat od 5% za sledeću kupovinu. Jednostavno rečeno, dovoljna je jedna kupovina za aktivaciju povrata novca. A za naše penzionere, tu su i dodatnih 10% povrata dva radna dana na bilo koji račun u mjesecu. Jer naši najstariji zaslužuju još više pogodnosti.

Napominjemo da povrat novca sakupljen u ovoj godini možete iskoristiti do 31.12.2023 kada se stanje poništava i pokreće novi obračunski period.

Korišćenje Club Plus aplikacije:

Uz CLUB PLUS aplikaciju, ostvarujte popuste na određene proizvode čak i preko 50 odsto. Da bi ostvarili ove popuste, jednostavno otvorite CLUB PLUS aplikaciju na kasi odaberite stranicu AKCIJE i pronađite željeni proizvod. Skeniranjem akcijskog kupona/barkoda ostvarujete instant uštedu bez stresa.

Podrška:

Podrška Club plusa je uvijek tu za vas. Ako imate pitanja o instalaciji ili korišćenju Club Plus aplikacije, posjetite stranicu PODRŠKA ili pozovite besplatan broj 080 000 123 radnim danima od 8 do 16h. Takođe, možete poslati upit na e-mail: clubpluskartica@domacatrgovina.me

Domaća trgovina
foto: Domaća trgovina

Zahvaljujući vjernim kupcima, Club Plus program lojalnosti postao je jači i uspješniji. Ukupan broj korisnika dostigao je već 19.000, što je najbolja preporuka za sve one koji još nisu dio Club Plus zajednice. Pridružite se i vi, jer uz Club Plus, matematika je jasna - više uštede, više uživanja.

Vidimo se u Aroma, Conto i City marketima.

Club Plus, jasna matematika!"