Veliki popusti na posuđe i kućne aparate: Okusi dobru ponudu!

Užitak u pripremi omiljenih jela biće veći uz kvalitetno posuđe i kućne aparate. Zato donosimo fantastične popuste uz koje možete obogatiti vašu kuhinju i trpezariju: tanjiri, šerpe, šoljice, friteze, blenderi i još mnogo toga. U nastavku ćete saznati više o neodoljivim ponudama koje će vašu kuhinju pretvoriti u oazu ukusa!

27494 pregleda 0 komentar(a)
Foto: Okov
Foto: Okov

Iz velike februarske akcije na proizvode za pripremu i serviranje hrane izdvajamo:

Set tanjira za ručavanje Tognana – Dodajte eleganciju i stil vašoj trpezi uz porcelanski set tanjira. Sada ga možete kupiti po nevjerovatnoj cijeni od samo 25,90 eura, što čini čak 52% popusta!

Okov
foto: Okov

Set šerpi sa poklopcima Tefal – uz kvalitetne šerpe ćete sa lakoćom spremati ukusne obroke! Ovaj set se sastoji od tri inoksne šerpe i jedne kaserole, a uključeni su i stakleni poklopci. Trenutno je dostupan po nevjerovatnoj cijeni od 79,90 eura - čak 40% popusta!

Okov
foto: Okov

Nutribullet - za sve ljubitelje zdravih napitaka Nutribullet blenderi su obavezni uređaji u kuhinji. Sa snagom od 600 W i dvije posude zapremine 500 i 700 ml, ovaj blender je savršen za pripremu smutija i napitaka. Najbolje od svega: trenutno ga možete nabaviti uz 31% popusta - po cijeni od samo 54,90 eura!

Friteza na vruć vazduh Tefal - želite da pržite svoje omiljene grickalice bez upotrebe ulja i uz to da štedite električnu energiju? Tefalove friteze na vruć vazduh su pravo rješenje! Ova svestrana friteza omogućava bržu pripremu hrane uz uštedu preko 50% energije u poređenju sa tradicionalnom rernom. Sada je dostupna po izvanrednoj cijeni od samo 69,90 eura - čak 41% popusta!

Ne propustite ovu jedinstvenu priliku da osvježite svoju kuhinju i trpezariju po povoljnim cijenama! Posjetite Okov webshop i pregledajte kompletnu akcijsku ponudu. Kao i uvijek, za akcije u Okovu vlada veliko interesovanje: stoga požurite i osigurajte željene proizvode dok traju zalihe.

Preuzmi Okov aplikaciju

Da biste još više uštedjeli pridružite se zajednici od preko 40.000 korisnika naše aplikacije i prijavite se za digitalnu Posto karticu. Za članove Posto programa uvijek važe posebni popusti!