Burger King od sada i na Glovu

Glovo ponuda u Podgorici i Baru od sada je bogatija za širom svijeta poznate ukuse američke kuhinje.

17667 pregleda 0 komentar(a)
Foto: Glovo
Foto: Glovo

Kompanija Glovo, poznata po multikategorijalnom aspektu, te u prvom redu širokom spektru dostupnih restorana i prodavnica i brzoj dostavi, nastavlja da širi svoju ponudu u Crnoj Gori. Najnoviji dodatak na Glovo aplikaciji je dobro poznati američki lanac brze hrane, Burger King. Ovaj međunarodni gigant, koji je svoje poslovanje u Crnoj Gori započeo 2022. godine, sada je dostupan na dohvat ruke svim ljubiteljima brze hrane u Podgorici i Baru.

Osnovan 1954. godine u Americi, Burger King se ističe kao svjetski lanac brze hrane koji nudi visokokvalitetne proizvode po povoljnim cijenama. Njihovi jedinstveni hamburgeri “kraljevskog standarda” postali su sinonim za obrok autentičnog ukusa i beskompromisnog kvaliteta. Posebno se ističe čuveni Whopper® sendvič grilovan na žaru po kojem je ovaj restoranski lanac dobio svoj alternativni naziv “Home of the Whopper”. Pored posebnog ukusa hrane u okviru svog menija, Burger King je takođe poznat po kontinuiranim inovacijama u ponudi, stalnom prilagođavanju trendovima i pružanju vrhunskog iskustva kupcima širem svijeta.

"Širenje naše ponude predstavlja ključan korak prema zadovoljavanju rastućih očekivanja naših korisnika, a saradnja sa Burger King-om još jednom potvrđuje našu posvećenost da nadmašujemo sebe, te da ono što nudimo našoj zajednici na aplikaciji prati njihove želje, ukuse i potrebe brzog života. Ovo partnerstvo takođe ukazuje na dinamiku rasta i razvoja Glova u Crnoj Gori, a buduće saradnje sa brendovima svjetskog renomea poput Burger King-a postavljaju nove standarde u našoj industriji i korisničkom iskustvu,” rekli su iz Glova.

Glovo u Crnoj Gori postoji od 2021. godine i svoje usluge nudi u devet crnogorskih gradova – u Podgorici, Nikšiću, Baru, Budvi, Kotoru, Tivtu, Herceg Novom, Ulcinju i na Cetinju.

O Glovu

Glovo je jedna od prvih multikategorijalnih aplikacija koje povezuju restorane, apoteke, prehrambene lance i prodavnice široke namjene, uključujući i kategoriju „bilo šta“ koja korisnicima omogućava da naruče šta god žele u svom gradu. Osnovan u Barseloni 2015. godine, Glovo posluje na 25 tržišta u više od 1300 gradova u Jugozapadnoj i Istočnoj Evropi i Africi. Misija Glova je da svim stanovnicima grada u kojem posluje učini brzo dostupnim sve ono što taj grad nudi. Na taj način, korisnici Glova mogu uživati u svom odabiru proizvoda kada i gdje to oni žele.