Sajam košenja u Okovu: popusti na trimere i kosačice

Kad se proljeće zahukta vrijeme je da se travnjak dovede u red - zato valja imati pravu mašinu koja će nam olakšati rad. Uz kvalitetan trimer ili kosačicu, košenje trave će biti pravi užitak. Spremite se za akciju jer Okov nudi mašine koje ne poznaju umor!

38715 pregleda 0 komentar(a)
Foto: Okov
Foto: Okov

Dobra vijest - u toku je Sajam košenja u svim Okov centrima koji donosi minimum 15% popusta na preko 100 modela trimera i kosačica. U ponudi možete pronaći modele čuvenih brendova kao što su: STIHL, AL-KO, Alpina, Gardens Best, Einhell, Graphite.

Ovaj popust važi samo do utorka 30. aprila, a u nastavku izdvajamo najbolje ponude ovog Sajma:

  • Benzinski trimer Gardens Best – opremljen snažnim motorom od 1.9 KS, a paket sadrži i tri nastavka za košenje: glava sa najlonom, 3-kraki nož, 8-kraki nož za otkose. Jedan od najpopularnijih modela na našem tržištu u toku Sajma možete kupiti po cijeni od 99,90 eura.
  • Benzinki trimer STIHL FS55 – provjeren model koji garantuje uredan i dugovječan rad. Specijalna sajamska cijena iznosi 259,00 eura.
  • Samohodna benzinska kosačica Gardens Best – pokreće je snažni STIGA ST 120 OHV motor koji isporučuje 2,6 KS. Širina košenja od 46 cm vam omogućava da kosite velike površine sa manje prolaza, štedeći vrijeme. Uz čak 26% popusta u toku Sajma ovaj model možete kupiti za 279 eura.
  • Električna kosačica AL-KO – sa motorom od 1.400 W, pogodna za površine do 500 m2. Specijalna sajamska cijena, uz 25% popusta, iznosi 89,90 eura.
  • Akumulatorska kosačica NEO - visoko efikasan motor bez četkica koji pokreću dvije baterije kapaciteta 4 Ah, što daje mogućnost rada do 60 minuta u zavisnosti od uslova korišćenja. U paketu se nalaze dva punjača koji će skratiti vrijeme čekanja za dopunu baterija. Samo do 30. aprila ovaj model možete kupiti uz 27% popusta, po cijeni od 289,90 eura.

Kompletnu Sajamsku ponudu možete pogledati na Okov webshopu. Popusti važe do utorka 30. aprila u svim Okov centrima.

Preuzmi Okov aplikaciju

Da biste još više uštedjeli pridružite se zajednici od preko 40.000 korisnika naše aplikacije i prijavite se za digitalnu Posto karticu. Za članove Posto programa uvijek važe posebni popusti!