"Čarolija" nastavlja da širi svoja slatka zadovoljstva

"Čarolija" misli na Vas i u ovim vrelim, ljetnjim danima u ponudi ima i razna detox pića i donosi pravo osvježenje u časi koje je zdravo ukusno i pravljeno od prirodnih sastojaka
583 pregleda 0 komentar(a)
Čarolija, Foto: Screenshot (TV Vijesti)
Čarolija, Foto: Screenshot (TV Vijesti)
Ažurirano: 29.06.2017. 07:54h

Od 27. juna, na novoj lokaciji u Ulici Bulevar Sv. Petra Cetinjskog br. 118, zgrada Maxim otvorena je Vaša "Čarolija" sa proširenom i bogatijom ponudom. U novom prostoru "Čarolije" svi napori su uloženi da se kreira prijatan i jedinstven ambijent u koji ćete se rado vraćati.

Svaki detalj rađen je sa velikom pažnjom a svaka poslastica napravljena iz ljubavi učiniće Vaš boravak u "Čaroliji" izuzetno prijatnim i prilagođenim za užitak.

Osim divnih kolača, torti, sladoleda od najfinijih sastojaka, po čemu su prepoznatljivi, u "Čaroliji" možete da uživate u jedinstvenim ukusima kafe i osvježavajućim napicima.

"Čarolija" misli na Vas i u ovim vrelim, ljetnjim danima u ponudi ima i razna detox pića i donosi pravo osvježenje u časi koje je zdravo ukusno i pravljeno od prirodnih sastojaka.

Dugi niz postojanja "Čarolije" svjedoći o zadovoljstvu klijenata i kontinuiranom kvalitetu po kojem je "Čarolija" poznata. I to nije sve... "Čarolija" nastavlja da širi svoja slatka a prije svega zdrava zadovoljstva.

U ovom lokalu smo vidjeli da nakon svih godina postojanja čarolija ne prestaje, naprotiv širi svoja slatka a zdrava zadovoljstva i finesama osvaja sva naša čula.

Senzualno zadovoljstvo doživite uz čaroliju i okusite pravi kvalitet , koji ne propuštaju ljudi od dobrog ukusa.

"Čarolija", Ulici Bulevar Sv. Petra Cetinjskog br. 118 u zgradi Maxim.