Duži životni vijek, a manje zdravlja

Poseban naglasak stavlja se na vitamine B grupe, vitamin D, a od minerala su to gvožđe, kalcijum, cink i magnezijum

40204 pregleda 0 komentar(a)
Ilustracija, Foto: IStockphoto
Ilustracija, Foto: IStockphoto

Kao rezultat bolje higijene, a s druge strane značajnog napretka u medicini, životni vijek čovjeka je duži nego samo prije nekoliko decenija. Nažalost, uprkos mnogim postignućima, zapravo nismo postali puno zdraviji, a razlog tome su loša ishrana, alkohol, cigarete, nedostatak fizičke aktivnosti, stres i dehidracija. Pravilna i uravnotežena ishrana važan je dio zdravog starenja, jer osigurava unos potrebnih nutrijenata i smanjuje rizik od razvoja hroničnih bolesti.

Poseban naglasak stavlja se na vitamine B grupe, vitamin D, a od minerala su to gvožđe, kalcijum, cink i magnezijum. Osim toga važan je i unos proteina. Zato je Strath, prirodni dodatak ishrani idealan za osobe starije dobi jer sadrži više od 61 metabolički aktivnu supstancu, uključujući vitamine, minerale, sve aminokiseline te ostale važne gradivne elemente.

foto: Bio-Starh AG

Bez obzira što su starijim osobama energetske potrebe smanjene, potrebna im je jednaka ili čak veća količina hranjivih nutrijenata, u poređenju sa potrebama mlađe populacije. Kako bi se kvalitet njihovog života održao ili poboljšao, puno veću pažnju trebalo bi posvetiti pravilnim prehrambenim navikama, te kvalitetu i odabiru namirnica prikladnih ovoj životnoj dobi. Strath sirup I tablete omogućavaju ne samo adekvatan unos vitamina, minerala i aminokisjelina već i bolju apsorpciju i iskorišćavanje gradivnih materija koje se unose hranom.

Ovaj plazmolizirani biljni kvasac pokazuje brojne blagotvorne efekte na održavanje zdravlja cijelog organizma i preporučuje se osobama starije dobi kojima je smanjen apetit, imaju oslabljele kognitivne sposobnosti te im je smanjena koštana masa.

U prilog ovakvim tvrdnjama idu brojne kliničke studije koje stoje iza Strath-a, sa posebnim osvrtom na one rađene sa onkološkim pacijentima, koje pokazuju znatno poboljšanje kvaliteta života.

Za više informacija o Bio-Strath AG proizvodima možete dobiti od predstavnika kompanije Altmed, pozivom na broj: 068052888 ili slanjem mail-a na adresu: info@altmed.me.