Tri ključna faktora koja su pomogla Adel u mršavljenju

On je sa pjevačicom radio četiri godine, dok se nije preselila u Ameriku, a u razgovoru za Insider podijelio je i savjete koji mogu pomoći i drugima

7206 pregleda 0 komentar(a)
Foto: Instagram
Foto: Instagram

Britanska pjevačica Adel pažnju privlači dobrim glasom i pjesmama, ali u posljednje vrijeme i svojim izgledom, s obzirom na to da je u proteklih nekoliko godina izgubila 45 kilograma.

Dok su njeni fanovi podijeljeni, te se ne mogu usaglasiti da li je bila ljepša sa viškom kilograma ili sada bez, u njenu odbranu stao je Pit Gerasimo, Adelin bivši trener.

On je sa pjevačicom radio četiri godine, dok se nije preselila u Ameriku, a u razgovoru za Insider podijelio je i savjete koji mogu pomoći i drugima.

Prema njemu, najvažnije u fitnes putovanju je ne požurivati proces.

„Moj glavni savjet svima koji žele da naprave zdrave promjene je da budu u potpunosti posvećeni cijelom procesu, a prije svega da budu strpljivi. Brzi rezultati obično su prolazni. Spori i postepeni obično traju duže“, rekao je on.

„Sve što je potrebno je vjera u sebe da to možete, dosljednost u svojim postupcima i disciplina u svojoj rutini“, rekao je on i otkrio tri ključna faktora, koja je koristio i prilikom treniranja sa Adel.

"Dobro uravnotežen, inkluzivan plan ishrane; Redovno vježbanje, ubrzavanje rada srca i izlazak van zone udobnosti i Odgovarajući miran san kako bi se vaše tijelo i um oporavili", istakao je on.

Bonus video: