Kako zaista izgledaju: Poljubac na kiši, seks pod tušem, svlačenje...

Svako ko je pokušao seks ispod tuša zna da je ovo više nezgodno nego romantično
3646 pregleda 1 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Pixabay
Ilustracija, Foto: Pixabay
Ažurirano: 09.05.2019. 17:15h

Koliko ste samo puta gledali ljubavni film i zamišljali takve poljupce ili takve scenarije u vašoj ljubavnoj priči. Na žalost ili na sreću, režiseri takvih filmova veoma vole da uljepšaju stvarnost, a ponekad čak i izmišljaju nešto što se ne dešava u običnom životu. Nekoliko takvih primjera opisao je Ženski magazin.

Poljubac na kiši

Prije nego što odlučite da ponovite scenu iz vaše omiljene melodrame, zapamtite: sve će biti malo više prozaično nego u filmovima. Šminka će se razmazati i pretvoriti vas od seksi ljepotice u mrzovoljnu pandu, vaša će se kosa zalijepiti za vaše lice, a mokra i ledena odeća učiniće da više drhtite od hladnoće nego od uzbuđenja.

Zbogom na aerodromu

Proveli ste određeno vrijeme zajedno, ali je vrijeme da se oprostite i odletite kući. Vi ga ljubite i nakon nekoliko trenutka nestanete. On trči kroz aerodrom u pokušaju da vas pronađe i zadrži. Sustiže vas u poslednjem trenutku, padate jedno drugom u zagrljaj... Šteta je što je to moguće samo u bioskopu: zaposleni na aerodromu nikada neće propustiti vašeg partnera izvan zone za putnike.

Sastanak na vrhu Empajer Stejt Bildinga

Nezaboravna scena iz "The Unforgettable Romance" je inspirativna, ali nerealna. Da biste došli do Empajer Stejt Bildinga, prvo morate da platite 30 dolara, dođete do posmatračke palube u prepunom liftu. Do romantike nećete stići.

Laž koja ne uništava vezu

Evo još jednog scenarija tipičnog za romanse: momak se zaljubi u djevojku i, ne znajući kako da osvoji njeno srce, oblači poslovno odelo i izgleda kao obećavajući biznismen. kasnije, tajna se otkriva: ona konačno saznaje da njen partner na Forbsovoj listi, ali ... šta vidimo? Izgleda da se još više zaljubljuje u njega! U stvarnosti, to se teško događa: kome je potreban pravi odnos koji počinje lažima?

Strastveni seks pod tušem

Svako ko je pokušao seks ispod tuša zna da je ovo više nezgodno nego romantično. Da bi sve izgledalo kao u erotskom filmu, morate se prilagoditi i vježbati.

Izuzetno lijepo donje rublje

Koliko često u spontanom seksu nosite luksuzni donji veš? Mislimo da je to moguće u rijetkim situacijama. Međutim, režiseri romantičnih filmova obično imaju drugačije mišljenje o tome.

Veš nestane tokom predigre

Da li ste ikada vidjeli kako se junak romantične melodrame zapetljava sa odjećom ili ne može da otkopča partnerkin grudnjak? A da neko dugme baš neće da se otkopča? U filmovima se obično sve dešava lagano i senzualno ili tako brzo da nemamo vremena ni da shvatimo gdje je isparila odjeća.

Uprkos činjenici da su scene seksa u filmu daleko od istine, teško je pobiti njihovu ljepotu i senzualnost.

Bonus video: