Da li je muškarac dobar u seksu: Prepoznajte unaprijed

Vrlo je vjerovatno da tip muškarca 'pričajmo sad malo o mom autu' neće biti neko s kim ćete htjeti da ponovite seks, ako do njega uopšte dođe
16077 pregleda 1 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Pixabay
Ilustracija, Foto: Pixabay

Pronašli ste novog partnera i spremni ste da vezu dovedete na novi nivo - onaj u spavaćoj sobi. Ali, kako možete znati hoće li vaš objekt požude i u stvarnosti dobiti peticu iz intimnog odnosa?

Postoje, piše Zadovoljna.hr, znaci koji će vam reći je li novi muškarac u vašem životu vrijedan toga da vam postane i ljubavnik. Provjerite obećava li da će u toj ulozi biti dobar.

Ponaša se kao džentlmen

Otvara li vam vrata, pomogne da skinete kaput, sjeti se da vas pita za vaš važan projekt na poslu? Sve su to znaci da misli na vas, a ako je obziran izvan spavaće sobe, možete biti sigurni da će se prema vama isto odnositi i kad se ugase svijetla.

Zna kako da vas dira

Dobar ljubavnik je onaj koji cijeni senzualnost i izvan spavaće sobe. Muškarac koji vam dodiruje ruku tokom večere, nježno vam dodirne leđa dok izlazite kroz vrata, neprimjetno vas uzme za ruku dok šetate, znaće kako da vas dira po cijelom tijelu.

Ne vrti se sve oko njega

Vrlo je vjerovatno da tip muškarca 'pričajmo sad malo o mom autu' neće biti neko s kim ćete htjeti da ponovite seks, ako do njega uopšte dođe. U krevetu će vas usrećiti onaj koji će prvo vas pitati kako ste proveli dan, odvesti vas u vaš omiljeni restoran, iako nije najveći obožavalac te hrane, pogledati s vama romantičnu komediju...

Ne žuri mu se

Muškarac koji želi s vama ozbiljnu vezu zna da ste vrijedni čekanja. Zato, ako vam kaže "pričekajmo" ili "ne žuri mi se" nemojte misliti da vas odbija, već znajte da želi da vas bolje upozna kako bi vam u krevetu bio što bolji partner.

Uz njega se osjećate predivnom

Muškarac uz kojeg ćete se u krevetu osjećati slobodno i nesputano ne štedi na komplimentima i pohvaliće svaku sitnicu koju primijeti na vama i koja mu se sviđa. I kroz način na koji vas gleda osjećaćete se seksi i privlačnom. Takva hemija garantuje dobar seks.