VRDANJE

Šta žene kriju od muškaraca: Neće priznati ni za živu glavu

Većina žena vam nikada neće reći iskreno šta misli o poklonima koje ste im dali
7355 pregleda 0 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Pixabay
Ilustracija, Foto: Pixabay

Zbog mira u kući, zbog sopstvenog mira ili iz drugih razloga, neke stvari žene, jednostavno, ne žele da podjele sa partnerima. Ne važi za sve žene, ali važi - skoro za sve. 

Pamte trenutke iz prethodne veze

Ovo je sigurno jedna od najuobičajenijih tajni koje žene čuvaju od muškaraca. Iako mnoge to ne priznaju, većina zaista pamti mnoge trenutke iz prethodnih veza. To ne znači nužno da su svi ti trenuci lijepi, ali…

Šta stvarno misle o vašim poklonima

Većina žena vam nikada neće reći iskreno šta misli o poklonima koje ste im dali, prije svega zato što ne žele da vas povrijede. One cijene trud, pa i ako poklon nije najprikladniji – sviđa im se to što mislite na njih.

Koliko novca troše na odjeću

Ovo je možda nešto manje uobičajeno, ali mnoge žene zaista kriju od svojih partnera koliko novca, mjesečno ili dnevno potroše na “krpice”. To uglavnom rade kako bi izbjegle potencijalnu raspravu oko rasipničkog ponašanja…

Šta stvarno misle o vašoj porodici

Čak i ako žena ne voli porodicu njenog partnera, ona će to često zadržati za sebe. Ne priznaje zato što ne želi da ugrozi vezu niti da povrijedi voljenu osobu. Umjesto otvorenog priznanja, ona će 'samo' izbjegavati da bude u blizini porodice voljenog.

Preporučujemo za Vas