Lako i jednostavno: Do savršenog užitka u krevetu u tri koraka

Nijesu bitna seksualna pomagala, seksi donji veš i egzotične poze
4333 pregleda 0 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Shutterstock
Ilustracija, Foto: Shutterstock

Savjeti za dobar seks su literatura koja se uviek čita. Vjerovatno znate već znate sve ovo, ali ste možda malo zanemarili.

Ovo su tri laka koraka da dođete do savršenog seksa:

1. korak: Koncentracija – naučite da se usredsrijedite na ono bitno (u ovom slučaju seksualni odnos s vašim partnerom). To znači da ćete naučiti da ignorišete spoljašnje podražaje, zvuke, to kako izgledate u određenoj pozi i sve drugo što vas dekoncentriše.

2 korak: Miran um – svoj um ćete smiriti na način da duboko i svjesno dišete, a sve misli koje vam se vrzmaju po glavi jednostavno prihvatite i pustite da prođu, a vi se prepustite odnosu sa svojim partnerom. Nemojte se truditi da ne mislite na nešto ili da ne čujete neki zvuk, nego prihvatite misao, poslušajte zvuk i pustite da i jedan i drugi odu. Ukoliko imate problema s koncentracijom, počnite da praktikujete meditaciju. Pomoći će vam da naučite da budete u sadašnjosti, a ne u prošlosti ili budućnosti.

3. korak: Budite prisutni – žene kažu da je najvažnije u seksu – biti prisutan. Nijesu bitna seksualna pomagala, seksi donji veš i egzotične poze, nego jednostavno biti prisutan tokom seksualnog odnosa. Ukratko, ako ste odlučili da vodite ljubav, jednostavno zaboravite na sve drugo i usredsredite se na to da zadovoljite partnera, a on će se usredsrediti na to da zadovolji vas.

Bonus video: