Ne previše očiti, a pouzdani: Znaci da vas partner vara

Iako je opisano ponašanje muškaraca, nema razloga zbog kojih se slično ne bi moglo odnositi i na žene
4771 pregleda 0 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Shutterstock
Ilustracija, Foto: Shutterstock

Iako na prvi pogled nogu izgledati naivno, ovih šest znakova pokazuju da postoji mogućnost da vaš partner ima još nekoga uz vas. Iako je opisano ponašanje muškaraca, nema razloga zbog kojih se slično ne bi moglo odnositi i na žene.

Mobilni i poruke

Sakriva mobilni, postaje nervozan kada stojite iza njega dok sjedi za računarom, smješka se dobijenoj poruci, ali vam ništa ne govori – znači da postoji nešto što on nikako ne želi da vi saznate.

Automobil

Automobil može biti sjajan pokazatelj da se nešto događa. Osim što ćete možda pronaći gumice i šnalice za kosu koje nisu vaše, suvozačevo sjedište može biti drugačije namješteno, a pređena kilometraža - prevelika.

Izgled

Kreće u teretanu, sam pere svoju odeću. Ovo su poprilično veliki znaci upozorenja koje nikako ne bi trebalo ignorisati.

Nove poštapalice, izrazi i zanimanje za muziku

Primijetili ste da mu se u govoru ustalila nova poštapalica koju nijeste čuli ni od jednog njegovog prijatelja, a istorija njegovog YouTube naloga pokazuje da je slušao pjesme koje ranije nije.

Strasti – nema

Nezainteresovan je za vas. Osjetite da ga ne zanima razgovor o bilo kakvoj seksualnoj tematici, a prestao je i da vam dijeli komplimente kao ranije.

Troši više novca

Primijetili ste da u posljednje vrijeme troši znatno više nego inače, i da se povremeno nalazi u kvartovima u kojima se obično ne kreće.

Bonus video: