TAKO LAKO

Isprobajte prvom prilikom: Mala stvar koja seks čini fantastičnim

Pročitajte razloge zašto vas takav seks može odvesti do sasvim novih vrhunaca uzbuđenja

9779 pregleda 5 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Shutterstock
Ilustracija, Foto: Shutterstock

Zanima li vas kako izgleda seks "na slijepo"? Ne, ne brinite, to nije seks s potpunim neznancem, već s vašim partnerom kojeg jako dobro poznate, ali ćete s njim voditi ljubav s povezom na očima - tako da ga ne vidite, nego samo osjetite.

Seks pri kojem ne vidite svog partnera može biti nevjerojatno uzbudljiv, a dodatni plus mu je što pomaže u stvaranju još veće intimnosti i povjerenja između partnera

Seks s povezom na očima mogla bi biti najseksepilnija i najuzbudljivija stvar koju ćete unijeti u svoj polni život i spavaću sobu. Bilo da tražite način da malo začinite svoju seksualnu rutinu ili želite izgraditi dublje povjerenje i intimnost s partnerom, upravo seks s povezom na očima mogao bi biti najbolje rješenje.

Pročitajte razloge zašto vas takav seks može odvesti do sasvim novih vrhunaca uzbuđenja.

1. Seks s povezom na očima nije stvar koja ide predaleko

Seks s povezom na očima je ono što se smatra malo pomaknutim ili nastranim ali ne baš toliko da to ne biste mogli reći svojim prijateljima. Povez na očima sigurno nije korak prema hard-core sado mazo akciji u krevetu, ali jednako tako nije ni standardan i uobičajen način na koji dugogodišnji partneri vode ljubav. Ako želite da unesete malo novog uzbuđenja u svoj seksualni život, a da ipak ne odete predaleko, seks s povezom na očima je prava stvar za vas.

"Ko bi rekao da samo jedan povez može toliko začiniti seksualni život", samo su neki od komentara na forumima.

2. Oslabiće unutrašnje kočnice

Zabrinuti ste oko izraza lica u spavaćoj sobi? Hoće li vaš izraz lica ili partnerov izgledati 'kako treba'? S povezom na očima više nećete brinuti o tome. Zaboravićete na svoj izraz lica prilikom orgazma jer ni vi nećete moći vidjeti partnerove oči pa vas neće biti briga kako vi sami izgledate. A kad jednom prestanete da brinete o takvim detaljima, kao što je to kako izgledaju vaše lice ili trbuh ili grudi u nekoj pozi, zaista ćete moći da se opustite, a to vodi do puno, puno intenzivnijeg orgazma.

3. Neutralizovanje jednog čula pojačava ona druga

Jednostavan dodir - njegov prst koji prelazi preko vaši grudi, na primjer - od uobičajenog se u manje od dvije minute pretvara gotovo u strujni udar, i to samo zato što ne vidite pa ne znate šta će se dogoditi u kojem trenutku. Kad vas vaše čulo vida ne bude ometalo i skretalo vam pažnju na druge stvari, moći ćete se više da se usredsredite na druge stvari - glas, miris, dodir. Kad ništa ne vidite, sve senzacije koje doživljavate, od dodira do mirisa i ukusa, postaju puno intenzivnije, piše Gloria.

4. Povez na očima povećava povjerenje među partnerima

Seks s povezom može povećati povezanost među vama. Činjenica da sebi dopuštate situaciju u kojoj ništa ne vidite i imate povez na očima dok vaš partner "drži uzde u svojim rukama" i kontroliše situaciju zahtijeva priličnu dozu povjerenja. Kako ćete sticati sve više vašeg povjerenja, sa svakim svojim sljedećim novim i ugodnim pokretom bićete sve bliskiji , a to seks čini puno boljim - čak i onaj kad se opet budete gledali u oči.

5. Unosi element iznenađenja

Kad ne znate šta se "sprema", svaka sitnica će predstavljati iznenađenje. Seks s povezom na očima može biti savršena prilika da uvedete u svoju intimu stvari poput ulja, leda i slično… Pretvorite seks u igru - prelazite po partnerovom tijelu s bilo čime što mu pruža prijatan osjećaj, ali mu nemojte reći šta radite. Iščekivanje povećava osjećaj uzbuđenja.

6. Povez na njegovim očima znači da vi preuzimate kontrolu

Ako stavite povez na partnerove oči, to onda znači vas da vi upravljate situacijom, a on vam s povjerenjem prepušta cijelo svoje tijelo. S tim povjerenjem dolazi i moć, a to može biti jako uzbudljivo, posebno za osobe koje inače ne vode glavnu riječ. Pokrivanje partnerovih očiju mijenja dinamiku među vama na vrlo seksepilan način i pazite, mogli biste otkriti da vam se jako sviđa kad vi vodite.

Preporučujemo za Vas