IZRIČITA JE

Tajna ljubavnog umijeća Pamele Anderson: Bolji u krevetu su...

"Holesterol u mesu, jajima i mliječnim proizvodima prouzrokuje zatvaranje arterija, usporava protok krvi u svim organima, a ne samo u srcu", objašnjava glumica

 

13542 pregleda 5 komentar(a)
Pamela Anderson, Foto: Shutterstock
Pamela Anderson, Foto: Shutterstock

Holivudska seks-bomba Pamela Anderson vegan je već 30 godina i srčano se bori za prava životinja, a sad je, gostujući u TV emisiji "Good Morning Britain", rekla kako vjeruje da su ljudi koji ne jedu meso mnogo bolji u krevetu.

"Veganstvo definitivno pozitivno utiče na ljubavničko umijeće. To sam puno puta čula od drugih ljudi, a i sama sam veganka pa sam prilično sigurna u tu izjavu i apsolutno se slažem sa takvom tvrdnjom. Ali isto tako mislim da sam se uvijek jako dobro zabavljala u tom području", rekla je nekadašnja zvezda TV serije "Čuvari plaže", prenosi Jutarnji list. "Holesterol u mesu, jajima i mliječnim proizvodima prouzrokuje zatvaranje arterija, usporava protok krvi u svim organima, a ne samo u srcu. Veganstvo može da vam, poboljša cjelokupno zdravlje i da poveća izdržljivost u spavaćoj sobi", tvrdi glumica. "Zdravo tijelo je seksi tijelo, a jedenje mesa nije zdravo, povezano je sa bolestima srca, dijabetesom, moždanim udarima i gojaznošću, a sve navedeno glavni su uzroci erektilne disfunkcije", objavila je ovih dana 53-godišnja Pamela na Tviteru. "Ali možete da imate visok nivo holesterola čak i ako ste vegan, ako jedete pogrešnu hranu", komentarisao je voditelj Morgan, koji je pokušao da protivreči glumici tvrdeći kako on, "kao pravi mesojed", nema problema u spavaćoj sobi, no Andersonova se nije dala zbuniti već je nastavila da insistira na prednostima biljne ishrane.

Preporučujemo za Vas