JEDNOSTAVNO JE

Šta je muškarcima najvažnije u krevetu: Tri stvari

Otkrijte šta je to što 'jačem' polu zauzima prva tri mjesta kada je riječ o akciji ispod pokrivača

9783 pregleda 2 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Shutterstock
Ilustracija, Foto: Shutterstock

Iako žene vrlo često misle da su muške fantazije uglavnom perverzne, većina zapravo u seksu želi da im ispunite ove tri jednostavne stvari.

1. Seks sa uključenim svjetlom

Možda vam djeluje strašno već u prvom trenutku, jer je mrak odličan saveznik sa sakrivanje nedostataka, ali muškarci su se izjasnili da bi bili izuzetno srećni kada ne biste ugasili sva svjetla. Opustite se, oni ne vide male nesavršenosti na tijelu, celulit ili malo viška na stomaku.

Oni vide prelijepo žensko tijelo sa svim manama i vrlinama i baš u tome uživaju. I ne samo da žele da lijepo vide žensko tijelo, već i oči, izraz lica tokom seksa. Napravite izuzetak, ostavite svijetlo i uživajte u ljubavi bez razmišljanja o svojim manama.

2. Pokažite da uživate. Ili ne uživate

Žene su sklone malim lažima kako ne bi povrijedile partnere. Međutim, muškarci su priznali da ne žele takve povratne informacije. Ukoliko vam nešto ne prija, oni žele da to znaju kako bi ispravili, poboljšali svoju tehniku. Ako vam ne prija nešto što je uradio tokom seksa, recite mu otvoreno.

Budite iskreni, pokažite mu kako i šta da radi. Ne samo da će to cijeniti, već će ga i obradovati činjenica da se trudite oko vašeg odnosa, a sigurno ćete i vi više uživati.

3. Orgazam im nije najvažniji

Priznajte, i vi ste toliko puta pomislile da je muškarcu najbitnije da dostigne vrhunac tokom seksa. Međutim, muškarci kažu da su im dvije stvari važnije: uživanje u ženskom tijelu, oblinama, ljepoti i pružanje zadovoljstva svojoj partnerki. Treće mjesto zauzela je predigra, a tek nakon nje orgazam, prenose Nezavisne novine.

Preporučujemo za Vas