Četvrti izlazak je odbila: Onda je dobila račun za prethodna tri

Mladić je napisao koliko novca je potrošio tokom izlazaka i naglasio da se nada kako će mu Aleks, "kao poštena djevojka" to nadoknaditi

7899 pregleda 7 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Shutterstock
Ilustracija, Foto: Shutterstock

Postupak jednog mladića izazvao je buru na društvenim mrežama, nakon što je djevojci sa kojom je tri puta izašao na sastanak poslao račun za te izlaske jer ga je odbila za četvrti.

Izašli su tri puta i devojci koja se zove Aleks mladić se ipak nije dopao dovoljno te je naredni poziv za viđanje ljubazno odbila i rekla da se neće viđati više sa njim. Uslijedila je više nego iznenađujuća poruka od mladića, koju je Aleks objavila na Tviteru. "Ćao, Aleks, nadam se da si dobro. Više se nećemo viđati pa mislim da je pošteno da podijelimo trošak sastanaka na kojima smo bili. Mislim da smo tri puta izašli u restorane i kafiće gdje sam ja sve platio za oboje. Smatram da je 35 dolara i više nego pošteno za hranu i piće koje sam ti platio. Nadam se da ćeš kao poštena djevojka razmisliti o tome da mi to nadoknadiš." Komentari na njenu objavu više su nego raznoliki, prenosi B92. Dok ima onih koji momka brane, više je ovakvih komentara: "Njegovo dostojanstvo vrijedi 35 dolara u njegovim sopstvenim očima. Nevjerovatno", "Moja bivša je to isto uradila nakon dvije godine veze. Tražila mi je pet hiljada dolara, a budući da nisam platio, tužila me za emocionalnu štetu pa sam na kraju platio još više. Ljudi su najgori", jedan je od komentara. Neizbježno, povela se rasprava i o "visini" iznosa, koja nije ista za svakog, kao i o siromaštvu i brizi o novcu.

Bonus video: