LJUBAVNE MUKE

Teško je prihvatiti, a lako otkriti: Dva znaka da vas ne voli

Ako se potvrdi da ste mu zaista samo rezerva, dajte sebi šansu da nađete nekoga kome ćete biti jedina, a ne druga opcija

9288 pregleda 4 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Shutterstock
Ilustracija, Foto: Shutterstock

Kada ste s nekim u srećnoj vezi i kada neko zaista želi da bude s vama, logično je da će on uvijek i svuda govoriti kao o paru. Naravno, ovo nije jedini znak da se nalazite u dobroj vezi, ali jeste znak da ste na dobrom putu da takav odnos izraste u nešto više.

Međutim, šta ako vas ni poslije nekog vremena nije stavio u kontekst “nas dvoje”, da li treba da se upali crvena lampica? Da li to znači da on još uvijek nije definisao vaš odnos ili ne želi da ga definiše, jer ste mu samo rezerva? Ako sumnjate u to, najbolje je da pokušate otvoreno da razgovarate sa njim.

Prije razgovora prepoznajte da li gubite vrijeme s njim. Ukoliko često radi sljedeće dvije stvari, očigledno je.

Nikada nema vremena

Naravno da svi imamo svoje obaveze i nije kraj svijeta ako otkaže izlazak, jer je umoran ili zato što mu je nešto iskrslo. Međutim, ono što bi trebalo da vas zabrine je ako ima dovoljno vremena koje posvećuje svima ostalima, osim vašoj vezi. Ako ste mu na posljednjem mjestu, bolje je da se odmah okrenete i odete, jer teško da ćete bilo kada zauzeti poziciju pri vrhu, piše minimagazin.info.

Ne zanima ga kako provodite dan

Kada je nekome stalo, želi da zna kako ste proveli dan i zanima ga svaka sitnica. To je, između ostalog, i način da pokaže da mu je stalo i da želi da bude dio vaše svakodnevnice. Ako sve to izostaje, vrlo je moguće da ste samo “rezervni igrač” i da se zato i ne trudi.

Ukoliko ste svoju vezu prepoznale u ovome, vjerovatno ne bi bilo loše da o tome prvo razgovarate s njim, kako biste raščistili situaciju. Ako se potvrdi da ste mu zaista samo rezerva, dajte sebi šansu da nađete nekoga kome ćete biti jedina, a ne druga opcija.