Ne gubite vrijeme: Ovakav muškarac vam ne treba

Muškarac koji nije u stanju da vas sasluša nikad vam neće biti ni oslonac, ni podrška

8201 pregleda 0 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Shutterstock
Ilustracija, Foto: Shutterstock

Postoje muškarci na čiji izgled ni jedna žena nije imuna, a i oni drugi koji vam se dopadnu iz bilo kojeg razloga. Na prvi pogled oni izgledaju kao odličan izbor, međutim na kraju se ispostavi da je najbolje zaobići ih u širokom luku. Ako u vaš život ušeta ovakav čovjek, bježite glavom bez obzira. Sa njim sreće nema.

1. Stalno traži izgovore

Zove vas samo kada njemu odgovara. Često koristi izgovore poput "U gužvi sam", "Imao sam puno posla", kao opravdanja na pitanje zašto se ne viđate često. Muškarac koji želi da provede vrijeme sa vama uvijek nađe način uprkos svim obavezama.

2. Škrtica

"To je preskupo!" - izjava je koju često čujete. Novac nikad ne igra glavnu ulogu u ovom slučaju, ali ukoliko se stalno žali na finansijsku situaciju, jarazmislite da li vam treba neko koga ćete izdržavati, naglašavaju bračni savetnici.

3. Ne sluša vas pažljivo

Sve mu je zanimljivije osim ono o čemu vi pričate. Muškarac koji nije u stanju da vas sasluša nikad vam neće biti ni oslonac, ni podrška.

4. Neukusne šale na vaš račun

Često vas ismijava pred prijateljima, a kao izgovor kaže da je riječ o šali. Ni jedna žena ovo nikad ne bi smjela da dopusti. "Čak i ako se radi o šali, takvo ponašanje nije prikladno. Partner bi morao da bude osoba pored koje se osjećate najljepše, a ne suprotno", kaže Kejt Braun savjetnica za brak.

Bonus video: