Ako kod žene prepoznaju ovo: Čak 56 odsto muškaraca će pobjeći

Naravno, svaki muškarac i žena obraćaju pažnju na različite stvari kad traže partnera

7257 pregleda 0 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Shutterstock
Ilustracija, Foto: Shutterstock

Ako uronite u život izlaska i sastanaka, jednako morate računati na super susrete i provod, ali i na odbijanje. To je jednostavno dio cijele priče. Međutim, ponekad nije lako razumjeti zašto neki muškarci gube zanimanje. Jednostavno im nešto uopšteno ne odgovara ili je stvar baš u vama? Novo istraživanje portala za traženje partnera „ElitePartner“ pozabavilo se tim pitanjem. Anketirali su 809 heteroseksualnih samaca o njihovom ponašanju za vrijeme sastanaka. Na vidjelo je izašlo više razloga zašto neki tako brzo pobjegnu...

Naravno, svaki muškarac i žena obraćaju pažnju na različite stvari kad traže partnera. Takođe imaju i različite sklonosti i zamisli. Međutim, rezultati istraživanja pokazuju da postoji nekoliko stvari u kojima se slažu slobodni heteroseksualni muškarci: 56 odsto njih izgubi interesovanje kada tokom susreta primijete da žena traži nekoga ko će da je izdržava. Uz to, 34 posto anketiranih muškaraca smatra zastrašujućim kad žena na prvom sastanku razgovara o svojoj želji da ima djecu. Još 25 posto smatra neprivlačnim kad su žene jako zaokupljene ulogom domaćice. To definitivno govori o činjenici da su samostalne i nezavisne žene dobro prihvaćene, prenosi Miss7.

Nasuprot tome, ne mali broj muškaraca pokazao je da pripada onima koji se drže „stare“ raspodjele uloga u vezi: 24 posto izjavilo je da gubi zanimanje kad je žena jako orijentisana na svoju karijeru. Čak 42 odsto takođe smatra da je sjajno kad su žene drage i suzdržane pri koketiranju, a dodatnih 57 odsto kada se primijeti da im treba rame na koje se mogu osloniti.

Bonus video: