ZA PRAVO UŽIVANJE

Jednostavne su: Tri stvari koje muškarci zaista žele tokom seksa

Važno je pronaći seksualnog partnera koji dijeli iste sklonosti i sa kojim je međusobno poštovanje na prvom mjestu

10085 pregleda 2 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Shutterstock
Ilustracija, Foto: Shutterstock

Svi imamo vrlo različite predstave o životu… Te percepcije odnose se na svakodnevni život, na posao, ali i na seksualni život. Upravo je zato važno pronaći seksualnog partnera koji dijeli iste sklonosti i sa kojim je međusobno poštovanje na prvom mestu. Ipak, postoje tri stvari koje vole svi muškarci.

Otvorenost

S jedne strane, ovde se radi o komunikaciji. Muškarci žele da žena izrazi svoje želje i sklonosti kako bi oboje mogli potpuno da uživaju u svojoj požudi. S druge strane, radi se i o otvorenosti prema novom i nepoznatom. Naravno, nema govora o prekoračenju sopstvenih granica i to treba da bude vrlo jasno. Međutim, zašto jednostavno ne odgovorite na predlog ili zahtjev svog seksualnog partnera i isprobate ga, pod uslovom da vam to ne izaziva emocionalni ili fizički bol? Nakon toga još uvek možete same da odlučite kako vam je bilo… možda vas čeka poneko iznenađenje.

Autentičnost

Autentičnost je neizmjerno važna, a muškarci veoma cijene kad se ne pretvarate, odnosno kad ste onakve kakve zaista jeste. Dobre ste onakva kakve jeste i vaš seksualni partner će to cijeniti. Ako se pretvarate i glumatate, to može da ima negativan uticaj na vaš seksualni život.

Pozitivan osećaj prema tijelu

Lakše je reći nego učiniti? U svakom slučaju, ipak, treba da budete svjesne da muškarci cijene određenu dozu samopouzdanja i da nije zabavno tražiti greške u sebi sve vrijeme. Ionako već ležite jedno do drugoga pa vam je valjda jasno da ste mu seksi. Koncentrišite se na zaista važne stvari…