LJUBAVNI ŽIVOT

Jesu li vam intimni odnosi odlični? Tri znaka to pokazuju

Dokazano je da seksualni odnos utiče na rad mozga i lučenje hormona sreće i zadovoljstva

7523 pregleda 1 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Shutterstok
Ilustracija, Foto: Shutterstok

Seks je vrlo važan segment svake veze, ali ovaj vrlo intimni čin doseže svoj vrhunac tek kada oba partnera maksimalno uživaju u trenutku, bez ustručavanja. Znakove dobrog seksa nije teško uočiti.

1. Tokom seksa ne marite za izgled

Vođenje ljubavi je strastveni trenutak tokom kojeg se, kako bi maksimalno uživali, potpuno prepuštamo osjećajima.U tim trenucima nije nam bitno kako izgledamo, kakva nam je frizura i da li nam se vidi celulit. Ako ste se prepoznali u ovakvoj situaciju, znajte da imate savršen seks, piše zadovoljna.hr.

2. Partneru možete reći tačno šta želite

Seks je vrlo individualan, a svako od nas ima različite želje i potrebe. Upravo zbog toga, savršen seks garantuje dobra komunikacija između partnera. Ako se ne libite da partnera odosno partnerku usmjerite na 'pravi put' ili vam nije problem da tokom seksa savjetujete kako da izvede svoje omiljene pokrete, imate savršen seks.

3. Nakon seksa osjećate se opušteno i srećno

Dokazano je da seksualni odnos utiče na rad mozga i lučenje hormona sreće i zadovoljstva. Međutim, to se odnosi samo na strastveni seks u kojem nema ustručavanja. Ako nakon seksa ne možete da skinete osmjeh s lica, bio je to savršen seks.